כללי מזכרת לחלאק'ה

• הוסף לסימניות
עיצוב שעשיתי לפני מספר חודשים כמזכרת ממסיבת חלאק'ה. הייתי מעוניינת לשמוע את חוות דעתכם על העבודה מכיוון שאני מעוניינת להדפיס אותה שוב כמזכרת לחלאק'ה של בני השני שתהיה בעז"ה בעוד מספר חודשים. (כמובן ברעיון שונה- במקום שמע ישראל יהיה מודה אני וכו', והדיסק יהיה עם שירים קצביים בנושא מודה אני וכדו' בשונה מהדיסק הקודם שהיה עם שירים שקטים),בתודה מראש!

קבצים מצורפים

• פלקט.jpg
    2.3 MB · צפיות: 86
  • עטיפה לדיסק-חיים.jpg
    2 MB · צפיות: 57
  • דיסק- חיים.jpg
    1.5 MB · צפיות: 59
  • הוסף לסימניות
יפה ומרשים מאוד.

1) הרקע השחור הטוטאלי קצת כבד, אולי היה יותר נעים וחם אם היה איזה גוון קצת פחות כהה, אולי אפי' כחול כהה/סגול, שיהווה איזון לגוונים החומים-צהבהבים.

2) אולי עדיף בלי שמות קדושים כדי שיצטרכו פחות להיזהר על זה.

• הוסף לסימניות
מקסים.
לתת מעט גליות (מלשון גל) לטקסט במגילה הראשונה. כעת הוא די מודבק.

• הוסף לסימניות
מאד יפה.
מסכימה עם שייע לגבי שחור, אבל כנראה רצית ליצור אווירה של לילה. הייתי מוסיפה כוכבים קטנים ברקע כדי להחיות את העיצוב. כמו שאני מבינה עיצוב הבא יהי באווירה של בוקר, לכן יותר חי. לכי על זה, זה רעיון נפלא!

אהבתי את הקרדיט "אמא".

• הוסף לסימניות
תודה על ההיענות המהירה! שמתי לב שכולכם נגד השימוש הגורף בשחור. אני דווקא אוהבת מאד להשתמש בשחור כיוון שהוא צבע עם הרבה נוכחות ועוצמה, ובמיוחד בעבודה הנ"ל אני חושבת שצבע בהיר היה הרבה פחות מרשים והתמונות של הילד נראות על הרקע השחור הרבה יותר מרשימות מאשר על כל צבע אחר. ולגבי העבודה הבאה, האמת היא... שתיכננתי שוב להשתמש בשחור... באיזה צבע אתם ממליצים לי בכל זאת להשתמש? נראה לי שצבעי כחול וסגול לא כ"כ יתאימו מתחת לקלף בסגנון עתיק. מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
דווקא אדום או כחול יכולים להשתלב יותר יפה הם ילדותיים ועדיין עוצמתיים.
עבודה יפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;678204:
דווקא אדום או כחול יכולים להשתלב יותר יפה הם ילדותיים ועדיין עוצמתיים.
עבודה יפה!

אדום??? מתחת לקלף עתיק? (או שאולי התכוונת לבורדו עמוק, שיכול "בדיעבד" לעבור?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירת;678207:
אדום??? מתחת לקלף עתיק? (או שאולי התכוונת לבורדו עמוק, שיכול "בדיעבד" לעבור?)

בורדו יכול לעבור גם לא בדיעבד.
עבודה מקסימה! (ילד החלאקה דומה לאמא שלו...)

• הוסף לסימניות
להשאיר שחור ולהוסיף קצת צבע במעבר צבעים עדין.

• הוסף לסימניות
האמת שהצבע באמת עושה את זה יותר ילדותי....
אבל הרעיוןם פצצה! אהבתי.

• הוסף לסימניות
מדהים!

לדעתי השחור כאן יפה בגלל השילוב העתיק
יש בזה משהו מיוחד

בהצלחה.

אגב, באילו פונטים השתמשת? יפיפיים ממש!

שימי לב שהניקוד לא יושב טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;678217:
בורדו יכול לעבור גם לא בדיעבד.
עבודה מקסימה! (ילד החלאקה דומה לאמא שלו...)

מעניין אותי לדעת איך הגעת למסקנה הזאת? לא זכור לי שהעלתי את התמונה שלי לפורום....;)
(והאמת היא שהוא לא מזכיר אותי בכלל... הוא העתק- הדבק של בעלי...)

• הוסף לסימניות
לדעתי הדבר הכי יפה בכל הגרפיקה המקסימה הזו זאת התמונה של הילד המקסים פשוט מתוק...

• הוסף לסימניות
:confused:

היי! זה לא אני שפירגנתי כך לעצמי!
כנראה זה מה שקורה כשנותנים לאחרים להשתמש בשם המשתמש שלך...:eek:

ואגב, אולי משהוא יוכל להסביר לי איך אני יכולה למחוק הודעות שכתובות בשמי?
(לא לערוך אלא למחוק...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירת;678343:
מעניין אותי לדעת איך הגעת למסקנה הזאת? לא זכור לי שהעלתי את התמונה שלי לפורום....;)
(והאמת היא שהוא לא מזכיר אותי בכלל... הוא העתק- הדבק של בעלי...)

מסתבר שאנחנו חברות ילדות, ואם הוא לא היה דומה לך לא הייתי מזהה שזה הבן שלך.... (כתבתי לך באישי :))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה