כללי מזכרת לחתונה

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות מזכרת לחתונה, בצירוף ברכת המזון.

מה דעתכם ואיך אפשר לשפר?

כמו כן אשמח לשמוע איך כדאי להדפיס את זה (סוג ומשקל נייר, כריכה, הטבעות וכו') כי אני ממש לא מבין בדברים הללו.

תודה רבה

(אה...
ושכחתי לומר תודה רבה לגרפיקנער על אות הפתיח "אביטל" ולפונטייפ על "בשימחעס")

קבצים מצורפים

• 1112.pdf
    KB 74.7 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
יפה מאד, וגם הפונט מיוחד
מפריע לי הדוגמא בפינה זה מזכיר צלבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;337101:
מפריע לי הדוגמא בפינה זה מזכיר צלבים.

בכלל לא שמתי לב לכך, אבל אחרי שאמרת אני מבין למה את מתכוונת (זה כמו בתמונות שחלק אנשים רואים אשה זקנה וחלק רואים נערה).

בעזרת ה' אשנה זאת

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, הכתב חגיגי, איפה אתה מתכנן להוסיף הטבעות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;337108:
יפה מאוד, הכתב חגיגי, איפה אתה מתכנן להוסיף הטבעות?

חשבתי על הכריכה אבל עדיין מתלבט

• הוסף לסימניות
מה הסיפור מאחורי הסיפור??

• הוסף לסימניות
זה הסיפור האחרון מסיפורי מעשיות של ר' נחמן מברסלב, והוא מספר (בהמשך) על חתונה של ילד וילדה שהלכו לאיבוד ביער ועל המתנות שהם קיבלו משבעה קבצנים שפגשו בהם כשתעו ביער.

סיפור מאד יפה!

אפשר לקרוא אותו במלואו כאן

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
א. הפונט מהמםם ומתאים מאוד!
ב. לדעתי שהמסגרת תהיה אפור כהה והכיתוב יהיה מובלט באפור על לבן.. זה יכול ללכת יפה..
בהצלחה...

• הוסף לסימניות
אברהם, כשאתה מראה עבודה כזו, תצטרך לשכנע הרבה את החברים כאן, שמדובר בפונט הסטנדרט של פונטייפ [כן כן, כזה הנמכר תמורת 15 ש"ח למשקל....] ולא בפונט אופן טייפ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שופר;337147:
אברהם, כשאתה מראה עבודה כזו, תצטרך לשכנע הרבה את החברים כאן, שמדובר בפונט הסטנדרט של פונטייפ [כן כן, כזה הנמכר תמורת 15 ש"ח למשקל....] ולא בפונט אופן טייפ...

כן, ולחשוב שיש לי עוד 29 משקלים כאלה...

ד"א - כן מדובר בפונט OpenType ואם תנסה למשל לפתוח את זה ב VOLT תראה שהוא יזהיר אותך ממחיקת טבלאות ה OpenType.

משום מה פונטייפ מעדיפים לקרוא לזה TrueType אבל אני לא יודע בדיוק מה השיקולים שלהם (אולי כי הם יגידו שיש להם רק OpenType זה יבריח את התפרנים)

• הוסף לסימניות
האותיות המסוגננות יפהיפיות. לדעתי כדאי להוריד את האותיות המסוגננות כך שהקצה העליון שלהן יהיה מיושר עם הקצה העליון של השורה הראשונה של הטקסט.
ואז לעשות הזחה גם בשורה השלישית של הטקסט ע"מ ליצור חלל יותר גדול מתחת לאותיות המסוגננות.

שנית, אני חושבת שבמסגרת יש משהו שמזכיר צלבים וזה לא כמו האשה הזקנה והצעירה
אלא הרבה יותר בולט, מיד כשמסתכלים. לא חסר מסגרות אחרות יפות...

שלישית, קצת פרטים לגבי הפונט המסוגנן, איפה ניתן לרכוש, עלות, האם מתאים למקינטוש, האם יש פונטים נוספים מענינים, אפשר לקבל קטלוג????

תודה ובהצלחה.

• הוסף לסימניות
הפונט המסוגנן (אותיות הפתיח) הם פונט "אביטל" של גרפיקנער מהפורום (היה פעם ניתן להוריד חופשי מהפורום כאן, לא זוכר איפה זה בדיוק נמצא) ואני לא יודע אם זה מתאים למק למרות שאפשר לעשות המרה.
הפונט של הטקסט הוא פונט "בשימחעס" של חברת פונטייפ וניתן לראות את שאר הפונטים שלהם באתר.
אני רכשתי מהם 30 משקלים ואני ממש מרוצה

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
אברהם, אולי תעלה את הפונט 'אביטל' כאן שוב, אני לא מוצא אותו אצלי.

• הוסף לסימניות
מצאתי את הלינק:

• הוסף לסימניות
כפי שכתבו למעלה, צריך להוריד את אותיות הפתיח לתוך השורה. אם עשית את זה בתג, תתן לאותיות sup שלילי, וגם בוורד אפשר לעשות הרמה והורדה, זה נמצא בהגדרות גופן.

• הוסף לסימניות
שיניתי לפי הערותיכם.
אשמח לקבל עוד הערות והמלצות אם יש.

קבצים מצורפים

• 1112.pdf
    KB 60.6 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה