כללי מזכרת לסבא וסבתא

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעשות תמונה גדולה מטר +על קנווס
התמונה אמורה להיות מזכרת מכל הילדים נכדים ונינים

הבו עצה בשעה כזאת
למי יש רעיון איך אני מתמודדת עם כמות של30 תמונות

או על עץ יפה עם נוף (נדוש)
פרוסים על מגילות קלף סוג יוקרתי וחסידי (זה קשור?)

תו.............................דה.....!

• הוסף לסימניות
אצלינו פעם עשתה משהי (לפני עידן הדמחשב...)
לכמות צאצאים כפולה ומכופלת בלעה"ר, עץ דקל עם אשכולו אשכולות של תמרים, כאשר התמרים הגדולים בראש האשכול היו ההורים ואחריהם הלאה הצאצאים.

יצא מאד יפה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שעץ,למרות שהרעיון נדוש,הכי מובן ומשמח את הסבא/סבתא,אלא אם מדובר בסבא/ סבתא מתוחכמים שישמחו לרעיון מענין. ראיתי פעם ביצוע בתוך סירות. (קצת קיטשי)

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם אשמח לעוד רעיונות
זה אמור להיות תמונה תלויה בסלון
וגם יש להם כבר עץ משפחתי אז אני מחפשת משהו שונה
התמונות הם לא לחוד לכל ראש אלא משפחות משפחות

• הוסף לסימניות
*אפשר גם בית קומות גדול עם הרבה חלונות,
או שכונה עם כמה בתים.
*רכבת
*כדורים פורחים (זה דורש עבודת עיצוב מורכבת)
חוצמיזה כל רעיון נדוש יכול להיות מוצלח, תלוי בביצוע...

• הוסף לסימניות
תודות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה