בקשת תפילה מזמור לתודה היום לכבוד היום הולדת לרפואת אביטל עליזה בת ציפורה

דחוף דחוף להפיץ בכל העולם
אספנו 10000 הפרשות חלה ויותר לרפואת אביטל עליזה בת ציפורה
היום יום ההולדת שלה יום שלישי י"ד סיוון אביטל חולה ואין תרופה רק הזכויות שלכם היא בהוספיס צריכה הרבה רחמי שמיים אבקש את עזרתכם לתת לה מיליון מזמור לתודה תוכלו לצרף את כל הסביבה שלכם בזכות הזאת
את מספר מזמור לתודה שאספתם תשלחו לטלפון
0527665488
הודיה
שנשמע בשורות טובות
אביטל עליזה בת ציפורה לרפואה שלמה
או למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תבורכו
בת דודה של חברה שלי

אמרתי 10
רפואה שלמה ובשורות טובות!!

דחוף דחוף להפיץ בכל העולם
אספנו 10000 הפרשות חלה ויותר לרפואת אביטל עליזה בת ציפורה
היום יום ההולדת שלה יום שלישי י"ד סיוון אביטל חולה ואין תרופה רק הזכויות שלכם היא בהוספיס צריכה הרבה רחמי שמיים אבקש את עזרתכם לתת לה מיליון מזמור לתודה תוכלו לצרף את כל הסביבה שלכם בזכות הזאת
את מספר מזמור לתודה שאספתם תשלחו לטלפון
0527665488
הודיה
שנשמע בשורות טובות
אביטל עליזה בת ציפורה לרפואה שלמה
או למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תבורכו
בת דודה של חברה שלי
מי שכותב פה בפרוג לא להתקשר אליה כי אנחנו מחשבות את זה יחד...

בשביל הדרבון כל אחד ואחת שלקחו מזמור לתודה
הצלחתי לעשות רשימה של כ- 17,106 פעמים

חייבת לשתף.
לקחתי על עצמי מוקדם יותר לומר מזמור לתודה, תכננתי לומר יותר מאוחר...
האמת מעט פרח לי מהראש ...
בעלי חוזר מהכולל עם הקטנה, עולה במדרגות ומשום מה מעד, וב"ה רק התיישב על המדרגה האחרונה והמשיך לאחוז בעגלה.
אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם חלילה היה שומט את ידו ממנה...
באותו הרגע מיד אמר מזמור לתודה ותוך כדי נזכר שהתחייבתי, והתקשר להזכיר לי.

הבת שלי לקחה 10

אמרתי עכשיו את ה-17 פעמים שלקחתי על עצמי,
ביקשתי מאחותי הקטנה שתצטרף אלי, אמרנו ביחד 17 פעמים
אז תוסיפי את ה17 שלה..
אין כמו עם ישראל!!!!!!
שנשמע רק בשורות טובות
ישועות ונחמות!!!!!!

לקחתי 50
שיהיה לרפוא"ש!!!
ריגשת אותי....

המספרים עלו עלו עלו.......
29,688

נערך לאחרונה ב:
עוד עשרים של הבנות שלי.
עוד 20 שאני מוסיפה לעצמי.

אמרתי 10 פעמים,
רפואה שלמה בקרוב!

עברנו את ה- 30,000 וזה רק מה שאני אספתי איתכם ועם עוד כמה במייל...
אנחנו עוד שניה גומרים את המיליון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
פרק קכד:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי ד' שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל: ב) לוּלֵי ד'שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם: ג) אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ: ד) אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ: ה) אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים: ו) בָּרוּךְ ד' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם: ז) נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ: ח) עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם ד' עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה