מזעזע,מקרה הדברה בי-ם

כה-ל

ל-לה

מא-מה

קיבלתי ומעביר:

היו היה מישהו שנכנס לבנק וביקש הלוואה
ביקש מהפקיד ערבות ובטחנות
אמר לו האיש אין לי
אז אמר לו הפקיד אין הלוואה
נכנס שוב
ביקש ממנו הפקיד ערבות ובטחנות
אמר לו האיש אין לי
ואז..
נכנס שוב
ביקש ממנו הפקיד ערבות ובטחנות
אמר לו האיש אין לי
ועוד פעם...
ועוד פעם...
שלח אותו הפקיד למנהל בנק
נכנס למנהל בנק וביקש הלוואה
ביקש ממנו המנהל ערבות ובטחנות
אמר לו האיש אין לי
אז אמר לו המנהל אין הלוואה
חזר האיש ונכנס למנהל וביקש הלוואה
ביקש ממנו המנהל ערבות ובטחנות
אמר לו האיש אין לי
סטר לו המנהל על פניו
יצא האיש ולא חזר
שאל הפקיד את מנהל הבנק למה אליך הוא לא חזר
אמר לו המנהל אתה אמרת..אני הסברתי....
הקב"ה מדבר איתנו שוב ושוב...
בואו נתעורר כדי שהקב"ה לא יצטרך להסביר לנו.

מוקד לאמירת תהילים לרפואת ילדי משפחת גרוס שנפצעו מההרעלה
נא להתקשר ל 054-8404495
ניתן להשאיר הודעה אם השם ופרקי התהילים שמוכנים לקחת.
תודה רבה.‬‬

צ"ז-ק"ו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה