מזעזע,מקרה הדברה בי-ם

אני רואה שלקחו שוב יום שבת, אז אקח משהו אחר.

רק עכשיו אני רואה את האשכול, מרגש,
מקבלת ע"ע" בל"נ תוספת שבת לרפואתם השלמה במהרה
קל"ה - סוף

אם מותר לומר בשבת, אז אני אקח את יום ראשון

נכתב ע"י chyz;1180786:
אם מותר לומר בשבת, אז אני אקח את יום ראשון

לא אומרים בשבת את ה"יהי רצון" שלאחר התהילים, שבו מבקשים לרפואה.
אבל בשבת אפשר וטוב לאמר תהילים ואפילו בלילה.

נכתב ע"י yaffab;1180814:
לא אומרים בשבת את ה"יהי רצון" שלאחר התהילים, שבו מבקשים לרפואה.
אבל בשבת אפשר וטוב לאמר תהילים ואפילו בלילה.

אז לא לומר לרפואת...?

יום ראשון + תוספת שבת אי"ה
בשורות טובות!

נכתב ע"י chyz;1180822:
אז לא לומר לרפואת...?

בשבת לא.
"שבת היא מלזעוק ורפואה קרובה לבא"
לא מבקשים בשבת רפואה, אבל בהדלקת הנרות אפשר לקרוע את השמיים.
ולא נראה לי שיש עין שתשאר יבשה בשבת הקרובה...

צריך לברר לגבי תפילה בשבת. חולים במצב מאוד קשה מתירים במקרים מסוימים להתפלל עליהם בשבת.

נכתב ע"י pessi&chani;1180778:
רק עכשיו אני רואה את האשכול, מרגש,
מקבלת ע"ע" בל"נ תוספת שבת לרפואתם השלמה במהרה
קל"ה - סוף

עכשיו פורסם מכתב בשם הרב הראשי הרב דוד לאו שליט"א

שכל אחת תקבל שבת 5 דקות יותר מוקדם ולהזכיר בהדלקת נרות את שמות הילדים

בשורות טובות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה