• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להירגע מהטרגדיה של הילד ב- 11 שנהרג ברמות ג' בירושלים.
הלב שלי עם האמא, המשפחה ראתה הכל מול העיניים.

איך מתמודדים עם כזה דבר, איך????

http://www.jdn.co.il/news/111223

• הוסף לסימניות
הבנתי שמדובר על ילד בן 7, לא?
באמת טרגדיה,
שמעתי מחברה שבעלה נפטר בגיל צעיר מהמחלה, לפני הפטירה בקשה ממנו צידה לדרך, אז הוא אמר לה: רק אמונה, בלי אמונה אי אפשר לעבור את העולם הזה.
הלואי ונתחזק!

• הוסף לסימניות
מה קרה??

שלא נדע מצרות אבל אם כותבים אז לעדכן עד הסוף...

• הוסף לסימניות
חסומים???

• הוסף לסימניות
תאונה קטלנית אירעה הערב (רביעי) ברמות. ילד בן 11 נהרג מפגיעת אוטובוס בירושלים.

התאונה אירעה לפני שעה קלה ברחוב אברהם אידלזון בשכונת רמות ג' בירושלים. אוטובוס פגע בילד שנפל על הכביש ונפצע באורח אנוש. חובשים מתנדבים של 'איחוד הצלה' שהגיעו למקום בכדי להציל את חייו דיווחו כי למרבה הצער הילד נהרג במקום. רופא שהוזעק למקום קבע מוות.

דניאל בן דוד חובש 'איחוד הצלה' סיפר: "כשהגעתי לזירה ראיתי ילד כבן 11 כשהוא ללא רוח חיים לאחר שנפגע מאוטובוס, ולמרבה הצער נהרג במקום, המשטרה חוקרת את נסיבות התאונה, מדובר באירוע טראגי – משפחה מוכרת בשכונה".

המשטרה חוקרת כעת את נהג האוטובוס.

מוקדם יותר היום אירעה תאונה קשה בכביש 38 בה היו מעורבים 4 רכבים ומשאית. חובשי 'איחוד הצלה' מסניף בית שמש העניקו סיוע ראשוני ל 4 נפגעים, 3 נשים שנפצעו באורח קל וגבר שנפצע באורח בינוני.

עדכון: הלוויתו של הילד מאיר מרגי ז"ל, תצא בשעה 22:30 משמגר להר המנוחות.

מתוך JDN

• הוסף לסימניות
לפי הפרטים שהתפרסמו בעיתונות:
היה מכירה של סוכר מתוק (יבמבם לירושלמים)
והילדים הסתובבו מסביבו, והילד ז"ל מעד לכביש ונהרג ה"י.
מוכר הסוכר מתוק עוכב לחקירה,

נ.ב. למשפחה זה לא משנה איך אירע, הטרגדיה היא גדולה בכל מקרה, ומשמים ינוחמו.

• הוסף לסימניות
מכר סוכר על שפת הכביש??
במקרה אני מכירה את הרחוב מצויין, ואת האזור הזה במיוחד. זה לא מקום נורמטיבי לחלוקת ימבמבם.

• הוסף לסימניות
אני גם תושבת האזור, הימבמבם היה ברחוב שלי חצי שעה לפני... הם תמיד נעמדים ככה על שפת הכביש קרוב למדרכה, אכן מסוכן מאוד!!!!
האסון כבד וכואב מאוד!! אני מכירה היטב את האמא, המשפחה והילד. משפחה מיוחדת!
שה' יתן להם הרבה כח!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;843140:
הבנתי שמדובר על ילד בן 7, לא?
באמת טרגדיה,
שמעתי מחברה שבעלה נפטר בגיל צעיר מהמחלה, לפני הפטירה בקשה ממנו צידה לדרך, אז הוא אמר לה: רק אמונה, בלי אמונה אי אפשר לעבור את העולם הזה.
הלואי ונתחזק!
בעלה של מי נפטר מוקדם?
לילד יש 2 הורים, אף אחד לא נפטר ב"ה, אני מכירה אישית את המשפחה, משפחה מיוחדת,
פשוט מזעזע ביותר שזה קרה להם, הכרתי את הילד, ילד כ"כ מתוק, עם נשמה טובה, ילד טהור. שה' ישמור עלינו ויתן למשפחה כח להתמודד עם זה.
ושנשמע רק בשורות טובות, וזה יהיה הדבר האחרון שיזעזע אותנו לחזור בתשובה!!
בידינו למנוע זאת, כל זה נקבע השנה בר"ה, פה חיזוק שם תפילה טובה מונעות מאיתנו הרבה עוגמת נפש.
שערי דמעות לא ננעלו, מי יודע אולי בזכות תפילה טובה שנשפכו בה דמעות, התבטלה גזירה.
שהקב"ה יתן לנו שנה טובה ומתוקה, אמן!!

• הוסף לסימניות
סגרתי את כל אתרי החדשות, כי אני לא מסוגלת להתמודד עם זה.
ובסוף זה נכנס פה בדלת האחורית - בפרוג...
בבקשה, אל תכניסו פה ידיעות מזעזעות!!!
רק שמחות שיהיה תמיד.
ושלא נדע מצרות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נני5;843565:
ידיעות שכאלו מופיעות גם בעיתון היומי.

• הוסף לסימניות
ולכן גם אין לי שום מנוי לעיתונים...
יש אנשים שלא מסוגלים להתמודד עם ידיעות קשות, וזה מאוד לא בריא להם!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נני5;843569:
ולכן גם אין לי שום מנוי לעיתונים...
יש אנשים שלא מסוגלים להתמודד עם ידיעות קשות, וזה מאוד לא בריא להם!!!
אם כבר שמעת אז לפחות תתחזקי מזה, ולא לפתוח פה דיון חדש האם זה טוב שמדברים על זה או לא.
אני מאחלת לך שלא תיפגשי עם סיפורים מזעזעים כאלו במציאות, ואף אחד אחר לא,
אבל לפעמים הקב"ה רוצה לעורר בא"ד ומזמן לו לשמוע סיפור מזעזע שקרה - כדי שיתעורר,
וצריך לנצל את זה, כי כשהקב"ה רואה שלא התעוררנו, הוא מעורר אותנו יותר חזק,
ואת זה אנחנו כבר לא רוצים.
רב אחד גדול שכרגע אני לא זוכרת את שמו אמר- שכל פעם שבסין יש רעידת אדמה, הקב"ה מעורר אותנו, הוא לא רוצה לפגוע בנו, אבל אם לא מתעוררים זה מזה- צריך להיות יותר חזק.
לכן אם הזדמן לך לשמוע את זה , זה משמים, ותנצלי את ההזדמנות שעוררו אותך, שלא יהיה חלילה יותר חזק,
שה' ישמור אותנו, ושיהיה רק בשורות טובות , אמן!!

• הוסף לסימניות
אמן! כן יהי רצון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נני5;843565:
רק שמחות שיהיה תמיד.
ושלא נדע מצרות!

צרות קורות כדי שנתעורר בעקבותיהן.
לא כדי שנברח מהן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;843648:
צרות קורות כדי שנתעורר בעקבותיהן.
לא כדי שנברח מהן.
אבל אין שום מצווה להודיע בשורה רעה כמו שנא':"מוציא דיבה הוא כסיל" -אשמח אם אחד המלומדים מבין הגולשים יביא את אותו מראה מקום מהגמרא בעניין.
מסופר שם על אחד התנאים שעלה מבבל לארץ ישראל, נכנס לתנא אחר ששני הוריו חיו בבל.
שאל התנא את זה שהגיע מבבל:"מה שלום אבי?" ענה לו:"עד שאתה שואל על אביך, אולי תשאל על אמך?" שאל:"מה שלום אמי?" ענה:"עד שאתה שואל על אימך, למה לא תשאל על אביך?" הבין התנא ששני הוריו נפטרו חלץ מיד נעליו ויש שם מסקנות שלמות בדיני אבלות בנוסף להנהגה של אותו תנא שלא רץ וסיפר את האסון ועד שלא דחק בו ענה ברמז. וכמו שכתוב שם עדיף לנהוג ההיפך מלרוץ ולספר טרגדיות.
אז תרדו מנני, והניחו לה להתעורר בדרכים המתאימות לה.
-מי שטרגדיות מעוררות אותו, יכול גם לטייל בבית חולים במחלקות הקשות ולאסוף לו טרגדיות כאוות נפשו. :rolleyes:

נ.ב. אני בהחלט מבינה מאוד את סערת הרגשות שהובילה לפתיחת האשכול. באמת כואב, מאוד מאוד כואב.

• הוסף לסימניות
אני באמת חושבת שהאתר כאן לא אתר חדשות.
ואין כל סיבה שכל מקרה מצער שקרה צריך להכתב כאן,
אבל כשמדובר במישהו קרוב שגרם למי מכאן זעזוע עמוק ואולי יעלה בלב כולנו הרהורי תשובה, יש בכך זיכוי הרבים.
כשכתבו כאן על הבן של "צמרת" שחלה ואני מכירה אותה היטב, בהחלט כאב לי מאוד וגם הזדעזעתי עמוקות, אבל אנחנו כאן בעולם בשביל להתקדם ולהתחזק ולא בשביל להגיף את התריסים ולומר שלום עלי נפשי.
מי שמכירה את עצמה ככזו שלוקחת קשה דברים באמת מן הראוי שתדלג על אשכולות כאלו, במיוחד שאפשר לעבור על הכותרת ולראות את המילים הראשונות הכתובות בתוך ההודעה ולהבין שמדובר בהודעה מעין זו, ולדלג עליה.
בתפילה שלא ישמע עוד שוד ושבר בגבולנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;843726:
אני באמת חושבת שהאתר כאן לא אתר חדשות.
ואין כל סיבה שכל מקרה מצער שקרה צריך להכתב כאן,
אבל כשמדובר במישהו קרוב שגרם למי מכאן זעזוע עמוק ואולי יעלה בלב כולנו הרהורי תשובה, יש בכך זיכוי הרבים.
כשכתבו כאן על הבן של "צמרת" שחלה ואני מכירה אותה היטב, בהחלט כאב לי מאוד וגם הזדעזעתי עמוקות, אבל אנחנו כאן בעולם בשביל להתקדם ולהתחזק ולא בשביל להגיף את התריסים ולומר שלום עלי נפשי.
מי שמכירה את עצמה ככזו שלוקחת קשה דברים באמת מן הראוי שתדלג על אשכולות כאלו, במיוחד שאפשר לעבור על הכותרת ולראות את המילים הראשונות הכתובות בתוך ההודעה ולהבין שמדובר בהודעה מעין זו, ולדלג עליה.
בתפילה שלא ישמע עוד שוד ושבר בגבולנו.

דווקא מהסיבה ההפוכה איני רוצה לקרוא חדשות, אני נכנסת יותר מידי לאסון של השני, וחושבת עליהם הרבה מעבר...
אני עדיין לא שכחתי את לייבי קלצקי, ואת משפ' פוגל ועוד כמה כאלו שרוב האנשים בטוח לא זוכרים. ואני כל יום מתפללת שלא יהיו עוד אסונות וצרות.

אינה דומה ראיה לשמיעה. כשומעים שקרה משהו, מצטערים עם השני, וחושבים מה זה אומר בשבילנו. אבל כשקוראים - כל אחד מוסיף עוד פרטים ותיאורים על האדם, ואז הרבה יותר קשה לך לשכוח ממנו.
אצלי בבית, לא יוצאים מהבית בבוקר, מבלי שיתנו צדקה. וזה חוק בל יעבור!
כל ילד וילד, וגם ההורים, שמים בכל יום צדקה לפני שיוצאים. וזה ממש לא לחינם.

אגב, זה לא משנה אם מרפרפים על האשכול מלמעלה ורואים בצהוב את תוכן ההודעה, או שנכנסים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה