מזרון גובה 16 ס"מ הוא מזרון טוב לחדר של נערות? אפשר להכניס שם בחדר גם אורחים אן שזה מזרן פשוט מדי?
מ מעוצב משתמש פעיל 26/1/23 הוסף לסימניות #1 מזרון גובה 16 ס"מ הוא מזרון טוב לחדר של נערות? אפשר להכניס שם בחדר גם אורחים אן שזה מזרן פשוט מדי?
מ מעוצב משתמש פעיל 26/1/23 הוסף לסימניות #3 אני עושה עכשו חדר לנערות הם כבר לא ילדות רציתי מזרון של 20 אבל בחנות טענו לי שבמראה זה לא יראה טוב לכן המליצו לי על 16 זה נכון לקחת 16 או לא?
אני עושה עכשו חדר לנערות הם כבר לא ילדות רציתי מזרון של 20 אבל בחנות טענו לי שבמראה זה לא יראה טוב לכן המליצו לי על 16 זה נכון לקחת 16 או לא?
מהדמיה להוויה משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב ואדריכלות פנים • 26/1/23 הוסף לסימניות #4 יש מזרנים גובה 14-16 יותר נוחים עם ויסקו ואז זה טוב לארוח
מהדמיה להוויה משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב ואדריכלות פנים • 26/1/23 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י מעוצב: ואז זה לא משנה שזה לא 20? לחצ/י כדי להרחיב... ברור שגבוה יותר נוח אבל שתדעי שגם בדהים האלו יש נוחים-אם זו האופציה שיש לך
נכתב ע"י מעוצב: ואז זה לא משנה שזה לא 20? לחצ/י כדי להרחיב... ברור שגבוה יותר נוח אבל שתדעי שגם בדהים האלו יש נוחים-אם זו האופציה שיש לך
מ מעוצב משתמש פעיל 26/1/23 הוסף לסימניות #7 אני מנסה להבין ככל שמזרון יותר גבוה הוא יותר נח? אם כן אז במקום לשים אותו מונח אני יבקש שתשים לי שקוע עדיף ככה לא?
אני מנסה להבין ככל שמזרון יותר גבוה הוא יותר נח? אם כן אז במקום לשים אותו מונח אני יבקש שתשים לי שקוע עדיף ככה לא?