מזרון מתקפל

• הוסף לסימניות
בערב סוכות בשנה שעברה היתה בעירנו ביתר עילית מכירה של מוצרים לסוכה
בין השאר נמכרו "מזרונים מתקפלים"
מדובר במזרונים בעובי שבין-6 ל-8 ס"מ המתקפלים לשלוש ונוחים לנשיאה (ולנסיעה)
אם הבנתי נכון, המזרון כולל סקוץ' לסגירה וידית נשיאה.
האם מישהו מכיר מזרונים אלו והיכן ניתן להשיגם?
אשמח לקבל מידע.

• הוסף לסימניות
קניתי לא מזמן ברשת "הום סנטר".
נראה לי שעלה בסביבות המאה אם אני זוכרת נכון כולל משאבה לניפוח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חברה;859723:
קניתי לא מזמן ברשת "הום סנטר".
נראה לי שעלה בסביבות המאה אם אני זוכרת נכון כולל משאבה לניפוח

מה שאת מתכוונת זה מזרן מתנפח אבל יש מזרונים שמתקפלים והם אכן נסגרים עם רצועת סקוץ', יש לי כמה כאלה אבל מאוד ישנים ואני לא זוכרת איפה קניתי אותם, אבל רק כדאי לקחת לתשומת לב הם מתקפלים בערך לגודל של 70 ס"מ.

• הוסף לסימניות
אינני מתכוונת למזרונים מתנפחים אלא רגילים מתקפלים כמו שתארה "מדיה דזיין"
האם למישהו יש מידע?

• הוסף לסימניות
תחכי ל'אמצע השבוע'...
אולי תמצאי שם את התשובה..

(:

• הוסף לסימניות
יש באשדוד "יריד המתקפלים" כל שנה לפני סוכות. הם מוכרים גם מזרונים מתקפלים.
סחורה מעולה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה