נכתב ע"י 7880;1812658:אני משתמשת בצד הנילון. תכל'ס כל העריסות הן עם מזרון נילון וכולם מרוצים..
זה שהיצרנים החליטו שכשאני מעבירה את הבייבי בגיל שנה למיטת תינוק כבר לא טוב לו מזרן נילון, שיבוסמו וישלמו הפריירים...
נכתב ע"י צברית;1812528:אני קניתי מזרן רגיל- אף אחד בחנות לא הציע לי משהו אחר ולא ממש הבנית בזה.
ואני ממש מתחרטת, הבת שלי ממש מזיעה וסובלת.
כמה עולה מזרן לבד? אולי אחליף.
נכתב ע"י save as;1813003:יש לקנות בחנויות מצעים מגן מזרן למיטת תינוק מבד נושם - כמו למיטות מבוגרים.
אולי שווה לך לקנות את המגן ולשים אותו על המזרן כדי למנוע את ההזעה.
נכתב ע"י לאה ורחל;1813248:העיגול במקום של הראש זה רוק
יש ילדים (וגם אנשים) שמריירים מתוך שינה
נכתב ע"י Sigalit;1813424:נושם.
ובשביל הלכלוך שמים מגן מזרון כביס.
נכתב ע"י צברית;1813435:אם את שמה מגן מזרון ממגבת שהשכבה התחתונה שלו היא ניילון, אז לא הרווחת כלום מזה שהמזרן נושם.
יש להשיג למיטות של מבוגרים מגיני מזרון בלי ניילון, מבד עם ריבועים (מזכיר שמיכות קיץ)
השאלה אם יש כזה גם בגודל של מיטת תינוק?
למישהי יש מושג?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים