דרוש מידע מזרק אפיפן שהתוקף שלו עומד לפוג

• הוסף לסימניות
נאלצים להחזיק בזה אך ב”ה כרגע לא בא לידי שימוש
מה עושים איתו? יש לנו שניים
כל תקופה זורקים לפח ומחדשים את המלאי?
מותר בכלל להשליך לאשפה תרופה כזו?
או יש למי להעביר? (עדיין יש מעט זמן לתוקף)
נקודה נוספת- כשקנינו אותו התוקף היה לחמישה חודשים קדימה, האם ניתן להשיג תוקף ארוך יותר? יש לציין שנקנה בבית מרקחת מרכזי מאוד

חדשים בנושא.
נודה לכל מידע

• הוסף לסימניות
אני זורקת כל פעם
מקטרת על המחיר הגבוה
ומודה לה' שזה לא בא לידי שימוש

אני אף פעם לא הצלחתי להשיג תוקף של מעל חצי שנה

• הוסף לסימניות
זה באמת חשוב? התוקף של המזרק....
כאילו אם חלילה נצרכים להשתמש במזרק פג תוקף אז הוא לא יעיל?

• הוסף לסימניות
פעם קניתי בבית מרקחת פרטי, ואמרו שהם לא יכולים לתת לי חדש לפני שאני מביאה איתי את הישן.
לא יודעת מאיפה הם הביאו את זה.
כי מאז אני קונה בבית מרקחת של הקופה, והם נותנים חופשי.

• הוסף לסימניות
יהל.png

• הוסף לסימניות
פעם היה מחסור והחליטו "להאריך" את התוקף בחצי שנה כמדומני אז אין בעיה...

• הוסף לסימניות
זה באמת חשוב? התוקף של המזרק....
כן
כאילו אם חלילה נצרכים להשתמש במזרק פג תוקף אז הוא לא יעיל?
אפשר להשתמש גם תקופה מסוימת אחרי התוקף- זה עדיין יעיל (אבל פחות).
בקורסים מלמדים שאם יש התקף לילד ויש לך או מזרק של מבוגרים או מזרק של ילדים פג תוקף- עדיף לתת קצת מהמזרק של המבוגר כי החומר כבר לא יעיל לאחר שפג התוקף

• הוסף לסימניות
באופן כללי.
התקנים של תרופות הם מאוד מחמירים.
אם תרופה נשמרה בצורה טובה בתנאי איחסון נאותים אז היא טובה לזמן הרבה יותר ארוך.

• הוסף לסימניות
בקורס שעברתי לאחרונה המדריך אמר שבעבר היתה הוראה גורפת למע"רים להשתמש גם אם עבר התוקף.
והיום ההוראה שונתה שלא להשתמש.

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל פרטים איפה אפשר להשיג אותך אני לא מצליח לשלוח לך בפרטי כי הפרטים שלך חסומים לצפיה בשבילי
או שתשלח לי הודעה פרטית ורק ככה לפי איך שהבנתי אני יוכל להגיב לך בגלל שאני משתמש חדש
בתודה מראש!

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה