יש לי מזרק כזה מאקמול נובימול
המזרק של נובימול מכיל רק 0.3יש לי מזרק כזה מאקמול נובימול
מזרקים של 1 מ"ל יש בסופר פארםשלום,
אני צריכה בשביל תינוק קטן מאד מזרק שאני יוכל למדוד בו 0.06 ML
הרופא אמר לנו שמזרק של אינסולין יוכל לתת פתרון
לבית מרקחת אין מזרק של אינסולין
למישהו יש רעיון- איפה ניתן להשיג מזרק כזה?
תודה רבה
מה זה?אני רואה גם פה:
מצאתי בעוד הרבה אתרים שיש גם מחירמה זה?
אבל להזמין באתרים זה ייקח זמן עד שזה יגיע, וזה די דחוף...מצאתי בעוד הרבה אתרים שיש גם מחיר
לדוג'
זה מזרקים של 1 מ"ל עם שנתות
אני משתמש בו בשביל להגיע למינון יותר גבוה משלכם.
אבל עדיין אפשר להגיע איתו למינון שלכם.
אני מקבל את זה מסופר פארם פרופשנל בפתח תקוה יחד עם התרופה של התינוק.אבל להזמין באתרים זה ייקח זמן עד שזה יגיע, וזה די דחוף...
יכול להיות שיש גמחים של כאלו דברים?
בני ברקאני מקבל את זה מסופר פארם פרופשנל בפתח תקוה יחד עם התרופה של התינוק.
השאלה באיזה איזור אתם גרים.
סליחה שאני לא יכול לעזורבני ברק
אני חושבת שאמור להיות בחברים לרפואה,
אל הם סגורים עכשיו והעניין דחוף להם עוד להיום..
בבתי מרקחת אין...תנסו אולי בבתי מרקחת
וואו, ממש תודה רבהלנו יש בגמ''ח.
ואם לא, נעשה הכל כדי להשיג לך עוד הערב בל''נ (ולדאוג לשינוע במקרה הצורך)
רלוונטי עדיין?
טופל.וואו, ממש תודה רבה
זה חסד עצום!!!!!!
אין לי אפשרות להשאיר הודעה פרטית.
הנייד של האמא של התינוק 0548-415-692
שוב- תודה רבה רבה!!
מי כעמך ישראל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים