נראה לי שעדיף לנקות בגמר כל שימוש. אחרת, המשקעים מתייבשים ונדבקים ולא תמיד אפשר לנקות עם מסיר שומנים.קופצת על האשכול, אני גם מבשלת במחבת חזה עוף ששרה בשמן ותבלינים, יוצא מעדן
ושאלתי אחרי כמה נגלות קשה לנקות את המחבת כדי שלא ירד הציפו, מה אתן עושות
קופצת על האשכול, אני גם מבשלת במחבת חזה עוף ששרה בשמן ותבלינים, יוצא מעדן
מה כל שכבה שאני שמה לשטוף את המחבת, זה לא כ"כ הגיוני.....ראה לי שעדיף לנקות בגמר כל שימוש. אחרת, המשקעים מתייבשים ונדבקים ולא תמיד אפשר לנקות עם מסיר שומנים.
ואז אין את הפסים....שזה חלק מהענין של המחבתשמים נייר אפיה ומבשלים עליו, והמחבת נשארת נקיה !!
?מה כל שכבה שאני שמה לשטוף את המחבת, זה לא כ"כ הגיוני.....
העני, בזכותך יש פה ארוחת גורמה!!!שמה שמן במחבת. מעט. מורחת עם ניר סופג
מניחה טבעות בצל.
פלפלים ברצועות.
קערה: מעט שמן, מלל, פלפל, פפריקה, כמון, כורכום.
מורחת את פרוסת הדגים.
מניחה מעל לירקות.
מעל זה מניחה פרוסות מ 5 שיני שום
צרור כוסברה טריה קצוצה.
צולה על אש בינונית. בערך 15 דקות.
מוסיפה מים מדי פעם כדי שלא ישרף.
הירקות נשארים פריכים
הני תודה,שמה שמן במחבת. מעט. מורחת עם ניר סופג
מניחה טבעות בצל.
פלפלים ברצועות.
קערה: מעט שמן, מלל, פלפל, פפריקה, כמון, כורכום.
מורחת את פרוסת הדגים.
מניחה מעל לירקות.
מעל זה מניחה פרוסות מ 5 שיני שום
צרור כוסברה טריה קצוצה.
צולה על אש בינונית. בערך 15 דקות.
מוסיפה מים מדי פעם כדי שלא ישרף.
הירקות נשארים פריכים
כשאת מסיימת לטגן ומוציאה את הנגלה האחרונה, המחבת עוד רותחת, שפכי פנימה בזהירות 2 כוסות מים.קופצת על האשכול, אני גם מבשלת במחבת חזה עוף ששרה בשמן ותבלינים, יוצא מעדן
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //