מחוברים לנט נקי | אתרוג תחת הקטגוריה גרפיקה?

• הוסף לסימניות
מעונינת אם ניתן לצרף לכאן את רשימת האתרים שפתוחים לכם תחת קטגוריה זו.
אפילו בודדים.
כי כשביקשתי מהם את הרשימה הם אמרו שאין להם כזו כי היא רשימה ענקית.
ואם אתקל באתר שאצטרך אבקש.
אבל בכ"ז יותר נוח עם רשימה מול העניים.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
איך הגעתם לזה?

• הוסף לסימניות
שלחו לי מאתרוג כשביקשתי להצטרף לאתרוג דיזיין, אבל זה נראה לי חלקי כי כל הזמן זה מתעדכן
נראה לי שרק דרך זה אפשר לפתוח את הקישורים, ודרך הגוגל זה לא מצליח.

• הוסף לסימניות
הרבה מהאתרים שם - שומר נפשו ירחק, גם אם הוא גרפיקאי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1247501:
הרבה מהאתרים שם - שומר נפשו ירחק, גם אם הוא גרפיקאי

זאת החכמה ברימון לא תראה את התמונות שנפשנו רחקה מכל אלא
יש להם סינון על כל תמונה ותמונה בנפרד

• הוסף לסימניות
וברימון בקלות אפשר לעבור מסלול ע"י החלפת סיסמא ואז: שומר נפשו ירחק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י swiss;1247592:
זאת החכמה ברימון לא תראה את התמונות שנפשנו רחקה מכל אלא
יש להם סינון על כל תמונה ותמונה בנפרד

הייתי באתרוג דיזיין ועברתי לרימון בגלל שהאתרים האלה פתוחים שם (באתרוג) בלי סינון (לפחות חלק מהם)

נכתב ע"י חביבה;1247596:
וברימון בקלות אפשר לעבור מסלול ע"י החלפת סיסמא ואז: שומר נפשו ירחק.

לכן אפשר להגדיר קו אדום, שאי אפשר לרדת ממנו ע"י סיסמא.
אני ברימון ברמת הגנה גבוהה, ולא יכול לרדת לבינונית ומטה

• הוסף לסימניות
לא נכנסת לדיון הזה.
וסתם אם זה מענין מישהו: אני לא יכולה לעבור בין המסלולים עם סיסמה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1247605:
לא נכנסת לדיון הזה.
וסתם אם זה מענין מישהו: אני לא יכולה לעבור בין המסלולים עם סיסמה!!!

אהה.
ישנם שתי אפשרויות לזה; 1. לחלק את הסיסמא לשתי אנשים.. 2. ישנה אפשרות לבקש מרימון עצמם שימנעו מהמשתמש אפשרות כזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה