מחובר ללא גישה

• הוסף לסימניות
אני משתמשת במחשב אלחוטי
עם ראוטר של אתרוג
לאחרונה כל הזמן מתנתק לי האינטרנט. סמן הקליטה - מראה על קליטה מצוינת - אבל נוסף אייקון צהוב- וכתוב מחובר- ללא גישה לאינטרנט

פניתי לאתרוג כמה פעמים והחליפו ערוצים ללא הועיל- הם אומרים שיתכן שהבעיה בכרטיס המחשב.

יש למשהו מידע או פתרון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוב לדעת;2196865:
אני משתמשת במחשב אלחוטי
עם ראוטר של אתרוג
לאחרונה כל הזמן מתנתק לי האינטרנט. סמן הקליטה - מראה על קליטה מצוינת - אבל נוסף אייקון צהוב- וכתוב מחובר- ללא גישה לאינטרנט

פניתי לאתרוג כמה פעמים והחליפו ערוצים ללא הועיל- הם אומרים שיתכן שהבעיה בכרטיס המחשב.

יש למשהו מידע או פתרון?

כנראה שהבעיה באמת במחשב כי מחשב ניד נוסף כן מצליח לגלוש חופשי גם בזמן שאצלי יש ניתוקים.

אנא עזרתכם המלומדת

• הוסף לסימניות
הבדיקה האמיתית תהיה בחיבור כרטיס רשת USB למחשב הבעייתי וניסיון של גלישה איתו, אם הכל יעבוד אז חלק - הבעיה אכן בכרטיס רשת, אם לא, אז יש בעיה אחרת במחשב.

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממליץ לעדכן דרייבר של כרטיס רשת , בהרבה מהמקרים זאת הבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה