נו באמת,קרדיט מלא ל @אחד משלנו , על הרשימה המפורטת והמלאה.
ובכן נתחיל בשלב ההתייעצויותהסופיות.
כבר העלו פה שהפתרון זה הזמנות במייל.
אך ישנם בדרך לכך 2 מוקשים.
מוקש 1 שכבר העלו פה זה הדור המבוגר שלא כ"כ זמינים ליד מייל.
ומוקש 2 שלא לכולם ישנם את כתובות המייל של כל המכרים.
אך ישנו עוד אופציה שלא דיברו עליו "שיתכן שכבר קיים אך לא ראיתי פרסומת ברורה ע"כ" וזה להקים קו מיוחד עם מספר מוכר לכולם שהציבור יכיר שזה מיועד להזמנת אנשים לשמחת חתונה, וכ"א יתן למפעילי הקו את רשימת אנשי הקשר שלו, והם ישלחו צינתוק על עדכון השמחה.
במחיר זול משמעותית מהדפסת הזמנות ושליחתם בדואר.
אז איך מקדמים את זה ?
בד"כ חברות מממנות, אולי צריך לשמוע פה את זעקתן?!אבירים של הריקודים?
לכן תהיתי מה כוונת המשורר כשהוא רוצה לדבר על זה.בד"כ חברות מממנות, אולי צריך לשמוע פה את זעקתן?!
בכל מקרה יש המון גמחים שלוקחים על זה באזור 10-30ש"ח/ חינם,
ככה שהכסף הגדול לא פה.
הייתי בחתונה עם DJ לא מזמן, וזאת הייתה חתונה בין השמחות ביותר שהייתי והרבה בזכות המוסיקהאם תמצא אותו תשמור אותו לבת שלי.
כזה אני מאחלת לה
לפני יותר מעשור שילמנו 7000 שח על השכרת השמלה. לא יודע על מה אתה מדברהנה דוגמה השמלה של אישתי עלתה פחות מ2000!!!!!!
קצת הגזמתם....עשיתי את זה בברית לא מזמן..
אחת הטעויות הגדולות שעשיתי בחיים!
כוונתי הוא ברמה הכללית, החל מכמובן אביזרי הריקודים ועד תחום ההלבשה - שעלה על זה זעקה לא קטנה מניקים קודמים כאן.לכן תהיתי מה כוונת המשורר כשהוא רוצה לדבר על זה.
נשמח לשמוע ממכם יעוץ ברור על הדרך שנחסוך בכבוד בעלות האביזרים לחתונה ללא הרגשת נחיתות מצד החתן והכלה.
חברים כאלה בחתונה??ועוד יותר מזה, שהחברים מאיימים על החתן שאם הזמר לא יהיה לטעמם מהרשימה הנ"ל -לא יבואו לחתונה.... מכלי ראשון!
ממש לא נכוןווי ווי לו מיום הדין.
לסחוט הורים בזמן שהם מוכרחים ואין להם כבר כח לריב על כל שקל, איזה איש מגונה
בעיני הוא מוקצה מחמת מיאוס.
קודם כל חשוב לי להבהיר ש- שנחסוך בכבוד בעלות האביזרים לחתונה ללא הרגשת נחיתות מצד החתן והכלה.כוונתי הוא ברמה הכללית, החל מכמובן אביזרי הריקודים ועד תחום ההלבשה - שעלה על זה זעקה לא קטנה מניקים קודמים כאן.
אז:
מזכיר לי סיפור על כלה שקבעה מאפרת לשמחה, ולא אמרה שהיא כלה,איפור- איפור לכלה בד"כ יהיה יותר יקר מאיפור רגיל אבל לא חייבים ללכת לזאת ששמה הולך לפניה ולא צריך מישהי
לא יודעת, הכלות שאני ראיתי שהתאפרו באיפור כלתי האיפור היה הרבה יותר טוב מאלה שהתאפרו רגיל. (לא בתחילת החתונה אלא אחרי ריקודים)מזכיר לי סיפור על כלה שקבעה מאפרת לשמחה, ולא אמרה שהיא כלה,
הלכה התאפרה, ויצא בלפחות חצי מחיר ממה שלוקחים על כלה, ובאותו איכות איפור.
לא יודעת למה, אבל על כלה לוקחים בשוק הרבה יותר יקר...
לא קשור, לפחות לפי מה שאני ראיתי, איכות האיפור לא היתה קשורה למחיר, אלא למאפרת ולחומרים.לא יודעת, הכלות שאני ראיתי שהתאפרו באיפור כלתי האיפור היה הרבה יותר טוב מאלה שהתאפרו רגיל. (לא בתחילת החתונה אלא אחרי ריקודים)
ומכירה כלות שרשמית לוקחות איפור רגיל.
אני ראיתי אחרת. יכול להיות שיש לנו הגדרות שונות למה נקרא טובלא קשור, לפחות לפי מה שאני ראיתי, איכות האיפור לא היתה קשורה למחיר, אלא למאפרת ולחומרים.
מאפרת טובה, תאפר טוב כל אחת שיחזיק לה עד אחרי השמחה, בלי קשר לתפקיד שלה בשמחה.
אין סיכוי בעולם שלא קיבלה נזיפה מהרב..הסתובב פעם סיפור על בחורה שהזמינה איפור.
הלכה למאפרת, התאפרה יפה, שילמה 100-150 ש"ח (כמה שהיה מקובל אז) והלכה.
בערב המאפרת הלכה לחתונה ושם מגלה- - - -
שהבחורה הנחמדה שהתאפרה אצלה בצהריים היא הכלה בכבודה ובעצמה.
המאפרת פנתה לרב וניסתה להסביר שלאיפור כלות היא לוקחת פי כמה וכמה
לא זוכרת מדויק את סוף הסיפור. אבל לא נראה לי שחייבו את הכלה לשלם יותר
יש מספיק גמ"חים שמביאים דברים מכובדיםנשמח לשמוע ממכם יעוץ ברור על הדרך שנחסוך בכבוד בעלות האביזרים לחתונה ללא הרגשת נחיתות מצד החתן והכלה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים