עזרה מחזיק מפתחות

• פותח הנושא neomy21
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא מזמן ראיתי בחנות "שי מתוק" בבני ברק מחזיק מפתחות עם הכיתוב: "סופרים אותך, לא את הקלוריות".
היום הייתי שם ואין להם את זה יותר.
אני צריכה את זה לפורים...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
מישהו ראה או יודע איפה אפשר להשיג תמחזיק הנ"ל?
תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח.
לקנות כמה כאלה אשמח לדעת איפה יש

• הוסף לסימניות
מממ מישהו???:(:(

• הוסף לסימניות
אפחד לא מכיר כזה דבר?
אז אולי מחזיק מפתחות אחר שקשור לדיאטה חוץ מ"מחר דיאטה"?

• הוסף לסימניות
יש בחנות בחזו"א ר"ע- הזולים בארץ (נראה לי כך...)
ובתחילת ר"ע מול הבית הלבן

:eek::cool::rolleyes:;):p:):D

• הוסף לסימניות
וואלה לא חשבתי על החנויות האלה..
תודה רבה רבה!!

ואם יש לך כמה ציטוטים עסיסים זה גם יעזור לי....

• הוסף לסימניות
פתחת פעם פתחת פעמיים שום דבר לא השתנה בנתיים:p:p
הדיאטה שלי שכולם מסביבי ישמינו:p:p

• הוסף לסימניות
כן.
אם יש עוד משפטים זה גם יהיה לי מעולה.
תודה רבה רבה!!!!!

• הוסף לסימניות
הנה עשרת הכללים לעושי הדיאטה::p:p
  1. אם אוכלים משהו כשאף אחד לא רואה - אין בזה קלוריות.
  2. בחתיכות של עוגיות אין קלוריות, כי הן בורחות כשהעוגייה נשברת.
  3. אם שותים דיאט קולה ואוכלים פסק זמן, הקלוריות של הפסק זמן מתאפסות עם הדיאט קולה.
  4. כשאוכלים עם מישהו אחר הקלוריות לא נחשבות, אם הוא אוכל יותר ממך.
  5. אם אוכלים מהצלחת של מישהו אחר, מבחינה משפטית הקלוריות הן שלו ולא שלך.
  6. לאוכל שקשור לבילויים - כמו פופקורן, צמר גפן מתוק, תירס חם אין קלוריות, כי הוא קשור לבילוי ואינו מהווה חלק מהתפריט היומי.
  7. בדברים שמלקקים מסכינים וכפות באמצע תהליך של הכנת מזון - אין קלוריות.
  8. מאכלים באותו צבע הם בעלי אותו ערך קלורי (למשל: פטריות ועוגת גבינה או מלפפון וגלידת פיסטוק).
  9. במאכלים קפואים אין קלוריות כי הקלוריות הן יחידות חום (למשל: גלידה)
  10. אם תגרום לכולם מסביבך להשמין - תראה רזה יותר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכולם!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה