כללי מחזיר לכם את הירוק - רק תפסיקו להתרגז

• הוסף לסימניות
מי שמאד מתגעגע לירוק, ורוצה להיזכר בו, יכול להיכנס לכאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;737033:
מי שמאד מתגעגע לירוק, ורוצה להיזכר בו, יכול להיכנס לכאן.

אבל אי אפשר להמשיך מפה הלאה :(:(:( אם תמשיך להכניס אותנו לאין כניסה הזה אני ארשום לך דו"ח ;)
פורים שמח!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;737035:
אבל אי אפשר להמשיך מפה הלאה :(:(:( אם תמשיך להכניס אותנו לאין כניסה הזה אני ארשום לך דו"ח ;)
פורים שמח!!!

למקרה ששכחת, היום אני רושם דוחות.

אבל הפעם אני מוותר לך...:)

• הוסף לסימניות
אגב, שמתי לה ששכחת את ה"צ'קלקה" בלע"ז....
אז בבקשה קבל ממני במשלוח מנות.... (יוצאים בזה יד"ח?!):rolleyes:

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
א. צריך שתי מנות.

ב. אתה עשית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;737040:
א. צריך שתי מנות.

ב. אתה עשית?

א. אההה לא חשבתי על זה :confused:
ב. אני, אלא מי?! לא רואים שזה קצת עקום?! זה בגלל שאני שיכור (מעייפות, לא מיין כמובן...):eek:

• הוסף לסימניות
יפה יפה

אני בעד להחזיר את הירוק

• הוסף לסימניות
או שהעיצוב הקודם חוזר או שהחבר'ה כאן יצביעו ברגליים!!!:(:(:cool::cool::cool:

• הוסף לסימניות
מתארגנים כאן למחאה

הדרת גולשים!

• הוסף לסימניות
שמעתם מחאה התקפלתם?:p

• הוסף לסימניות
הירוק חזר?

יפה!

אני מוריד את האתר שלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה