מחיאות כפיים

• הוסף לסימניות
יש למישהו תמונה של אנשים מוחאים כפיים?
או הכוונה איך לצייר?

• הוסף לסימניות
אם יש לך מצלמה ואנשים נוספים סביבך - תעמיד אותם בתנוחה הרצויה ותצלם.
כך גם אני תמיד עושה כאשר אני צריכה לצייר תנוחה מסוימת או מזוית מבט מורכבת - אני מצלמת את מה שאני צריכה באופן הרצוי - ומציירת...

• הוסף לסימניות
אין לי כרגע מישהו בסביבה שיכול להצטלם.
אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי בתנוחות הבאות.
תודה מראש.
צפה בקובץ המצורף 264423

• הוסף לסימניות
אולי זה יכול לעזור לך:

קבצים מצורפים

• th.jpg
    KB 5.3 · צפיות: 31
  • th1.jpg
    KB 12.1 · צפיות: 34
  • th2.jpg
    KB 5.4 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
עשיתי נסיון...
תנסה להמשיך את זה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צירפתי פה קבצים מקווה שיעזור כי לא היה תמונות של ילדים...

קבצים מצורפים

• gg998178.jpg
    KB 54.1 · צפיות: 30
  • images (1).jpg
    KB 8.3 · צפיות: 34
  • images.jpg
    KB 6.9 · צפיות: 30
  • הורד (1).jpg
    KB 6.3 · צפיות: 31
  • הורד (2).jpg
    KB 6.2 · צפיות: 26
  • הורד.jpg
    KB 4.2 · צפיות: 29

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה