מחילה על אי ההבנה- וכתובת המייל החדשה שלי.

• הוסף לסימניות
אז האימייל שלי מסרב לקבל הודעות חדשות,( יכול להיות שהוא מסרב גם לשלוח, אני לא יודעת כי אני לא מקבלת הודעות...:confused:)
אני מתנצלת מכל מי שפנה אלי ולא קיבל תשובה- חלילה לא נבע מהתעלמות מצידי- אלא שפשוט לא קיבלתי שום הודעה !
:(
פתחתי לאלתר אימייל זמני עד לפתרון הבעיה ואם לא יהיה פתרון אז כנראה שזה יהיה האימייל שלי מעכשיו למי שמחפש אותי. - ( שני גרוסמן ) :
Shanigrosmanart@
ג׳מייל.קום.
( הקודם היה shanigart@ ג׳ימייל. קום. אולי כדאי לנסות גם בו שוב אם בחדש אני לא מגיבה.. )
שוב מתנצלת , הצלחות לכולם ויום נעים.

• הוסף לסימניות
אגב, תנסי למחוק תוכן מהתיבות, יכול להיות שהוא מפוצץ בג'יגה שלו

• הוסף לסימניות
אגב, תנסי למחוק תוכן מהתיבות, יכול להיות שהוא מפוצץ בג'יגה שלו
עשיתי את זה, מחקתי מלאאאא אבל כנראה שזה עדין לא מספיק לו או שלוקח לו זמן להתעדכן על המחיקה אין לי מושג מה אבל לא יכולתי לחכות לו שהוא יתעורר על עצמו.
I have work to do
תודה על העצה בכל זאת. :)

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה, מחקתי מלאאאא אבל כנראה שזה עדין לא מספיק לו או שלוקח לו זמן להתעדכן על המחיקה אין לי מושג מה אבל לא יכולתי לחכות לו שהוא יתעורר על עצמו.
I have work to do
תודה על העצה בכל זאת. :)
תנסי למחוק גם מהאשפה. כי עד שלא מוחקים משם זה עדין דורש שטח אכסון
(אפשר להגיע לשם ע"י חיפוש המילים בגימייל in:trash )

• הוסף לסימניות
תנסי למחוק גם מהאשפה. כי עד שלא מוחקים משם זה עדין דורש שטח אכסון
(אפשר להגיע לשם ע"י חיפוש המילים בגימייל in:trash )
תודה רבה :) בהמלצתך מחקתי גם משם.. נראה מה יהיה.

• הוסף לסימניות
ותשני את המייל בחתימה. או שתוסיפי את החדש לצידו, יען אשכול כזה צולל לתהום במהירות:)

• הוסף לסימניות
ותשני את המייל בחתימה. או שתוסיפי את החדש לצידו, יען אשכול כזה צולל לתהום במהירות:)
צודקת, זה הדבר הראשון שרציתי לעשות עוד לפני פתיחת האשכול הזה אבל עם כל התעסקויות השונות מסביב כבר שכחתי.
תודה! :)

• הוסף לסימניות
מבאס :(
מצוין שעדכנת!

• הוסף לסימניות
מבאס :(
מצוין שעדכנת!
כן אבל כנראה שאעביר את כל ההודעות והדרייב לאימייל אחר (מסתומא החדש שפתחתי עכשיו) ואז אנסה להמשיך להשתמש באימייל הישן הטוב והמוכר..
אעדכן ברגע שאחזור לרגיל שלי.
ותודה לכולם על העצות והנכונות לעזור. :)

• הוסף לסימניות
שני, אני נודניקית, אני יודעת:eek: לא עדכנת את המייל בחתימה:cool:

• הוסף לסימניות
בדקת את הגוגל דרייב? לפעמים כשמורידים מהמייל קבצים גדולים אז הוא מוריד לדרייב - תנסי להיכנס לגוגל דרייב שלך ולראות אם צריך למחוק משהו.
דרך אגב - בקת בכמה השתמשת וכמה מקום פנוי יש לך שם? זה אמור להיות כתוב שם

• הוסף לסימניות
עוד משהו - אם את בכל זאת עוברת למייל החדש לתקופה הקרובה אז את יכולה להגדיר שכל הודעה שנשלחת למייל הקודם תשלח גם למייל החדש וככה לא תצטרכי כל פעם לפתוח 2 מיילים.

• הוסף לסימניות
עוד משהו - אם את בכל זאת עוברת למייל החדש לתקופה הקרובה אז את יכולה להגדיר שכל הודעה שנשלחת למייל הקודם תשלח גם למייל החדש וככה לא תצטרכי כל פעם לפתוח 2 מיילים.
הופהההה. יפה.
יפה מאוד!
מסוג הדברים שיודעים אבל שוכחים אותם ברגע האמת.
רוב תודות.:)

• הוסף לסימניות
בדקת את הגוגל דרייב? לפעמים כשמורידים מהמייל קבצים גדולים אז הוא מוריד לדרייב - תנסי להיכנס לגוגל דרייב שלך ולראות אם צריך למחוק משהו.
דרך אגב - בקת בכמה השתמשת וכמה מקום פנוי יש לך שם? זה אמור להיות כתוב שם
יאפ....
הגוגל דרייב שלי הוא כנראה זה שאשם בכל.
תופס לי כסך חצי מהנפח של הכתובת ההיא..אבל אני מעדיפה להעביר את. המיילים לכתובת אחרת ולהשאיר את הדרייב על נפחו..
תודה :)

• הוסף לסימניות
אבל אולי תגדירי שההודעות שנשלחות אלייך מהמייל הישן לא ישמרו בנוסף גם בישן וגם בחדש כי אחר כך שוב יתפס לך נפח באיחסון

• הוסף לסימניות
אבל אולי תגדירי שההודעות שנשלחות אלייך מהמייל הישן לא ישמרו בנוסף גם בישן וגם בחדש כי אחר כך שוב יתפס לך נפח באיחסון
מאיפה ההכרות הנרחבת כל כך עם איימלים?? :)
אין לי מושג איך עושים את זה.. אבדוק.
תודה שוב :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה