כללי מחיל אל חיל... קל כנשר רץ כצבי, איור לסוכות

• הוסף לסימניות
הכל כמובן ווקטורי, אני מתלבט האם להמשיך את המשנה.. עז כנמר וגיבור כארי, או שזה כבר מוגזם:)

מצ"ב גם ההאוט ליין.

אשמח לשמוע רעיונות לרקע מעניין

(למותר לציין שהזכויות שמורות, נכון?;))

קבצים מצורפים

• צבי ונשר-01-01-01.png
    KB 669.9 · צפיות: 21
  • צבי ונשר אאוטליין.JPG
    KB 76.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
ואוו הצבי יפה אבל חסר לו קצת מימד
נראה לי שאם תוסיף לו מסכה עם הצללות במקומות הנכונים זה יראה מדהים (אני מדבר על הצבע החום של הצבי)

• הוסף לסימניות
ואוו הצבי יפה אבל חסר לו קצת מימד
נראה לי שאם תוסיף לו מסכה עם הצללות במקומות הנכונים זה יראה מדהים (אני מדבר על הצבע החום של הצבי)

• הוסף לסימניות
וואו איזה יפה.
אולי רק תוסיפי דברים ברקע.
זה אילוסטרייטור שהעתקת מתמונה?

• הוסף לסימניות
בעיני הנשר מאוד יפה!- הוא ממש נראה אמיתי (גם הצבי, אבל כדאי לשפר את הצבע כדי שיראה פחות חית פלסטיק ויותר אמיתי. לדעתי, כמובן.)
לגבי המשנה - ה"קל כנשר" מופיע לפני ה"רץ כצבי", עד כמה שידוע לי.

• הוסף לסימניות
יפה
נראה לי שכדאי להבליט יותר את האותיות (אולי לתת להם מסגרת?)
וכן תקטיני את הלוגו שלך זה נראה מידי גדול

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהקרדיט גדול בכוונה. להגן על הזכויות לא?
עבודה מאד יפה! ניכרת ההשקעה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה.

נכתב ע"י תובנה;455550:
וואו איזה יפה.
אולי רק תוסיפי דברים ברקע.
זה אילוסטרייטור שהעתקת מתמונה?

אכן

• הוסף לסימניות
אכן כן,

נכתב ע"י דני;455567:
אני חושבת שהקרדיט גדול בכוונה. להגן על הזכויות לא?
עבודה מאד יפה! ניכרת ההשקעה.

תודה רבה.

מצרף את הצבי עם רקע מדברי משהו.

קבצים מצורפים

• צבי.jpg
    KB 363.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מדהים!
ההיתי שמה אותו על רקע יותר דומיננטי - ירוק משהו,
ושילובי תמונה עם ויקטורי - הולך יפה היום....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה