מחיצה בארדיסק

• הוסף לסימניות
ארדיסק (קבוע) שהרבה זמן לא נגעתי בו, אני לא מצליח להכנס לאחד המחיצות.
כשאני מנסה להכנס הוא נתקע,
יש פתרונות בבקשה?

• הוסף לסימניות
לפעמים זה תופעה של דיסק פגום או סקטורים פגומים בדיסק

• הוסף לסימניות
יש פתרון?
אולי תוכנה שפותחת את הארדיסק בלי להתייחס למחיצות וכדו'?
בניהול המחשב/ניהול דיסקים הוא נתקע והוא לא מראה את הדיסקים.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
כל תוכנת שיחזור אמורה לשחזר את הקבצים מדיסק כזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2189070:
כל תוכנת שיחזור אמורה לשחזר את הקבצים מדיסק כזה.

צריך לפרמט בשביל זה?
כי אני לא מצליח לבחור את הכונו בשביל זה

• הוסף לסימניות
רצוי לנתק אותו מהמחשב , לחבר אותו למחשב באמצעות ערכת USB ואז לבצע את השיחזור

• הוסף לסימניות
אפשר תוכנה טובה בשביל זה?

• הוסף לסימניות
הבעיה הגדולה שלי, שא"א לבחור את הארדיסק, הוא תוקע כל תכונה ברגע שאני בוחר את הדיסק המסויים, לכן אני שואל האם יש תוכנות שמתעלמות ממחיצות וירטואליות והולכות ישירות לדיסק?

• הוסף לסימניות
ברגע שתעשה את מה שאמרתי מסתבר שהוא לא יתקע לך את ההמחשב.....

• הוסף לסימניות
בסוף הסתדרתי עם DiskInternals Partition Recovery
וגם GetDataBack (גירסה NTFS)
הייתי צריך קצת סבלנות שיגמור לקרוא את הדיסקים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה