מחיצה לשירותים במקלחת

• הוסף לסימניות
אנחנו רוצים לעשות במקלחת של היחידת הורים מחיצה לשירותים שיהיה אפשר ליטול שם ידיים (החדר כולל מקלחון, כיור עם ארונית לשירותים).
אשמח יש לכם תמונות או רעיונות למחיצה.

• הוסף לסימניות
על פי הלכה מספיק לעשות צורת הפתח
אני עשיתי בכמה שירותים אצל ההורים שלי צורת הפתח מפס קישוט של תקרת גבס [לא זוכר אתת השם] יצא יםה ולא בולט אם אתם מתכננים מראש תוכלו לעשות גבס דק בעובי סנטי מטר בצורת צורת הפתח.

• הוסף לסימניות
ואם תשאלי רב, תתפלאי לשמוע תשובות מפתיעות ( שכנראה לא צריך)
המבנה של האסלות היום גורם לכך שנספיק לסגור את המכסה

• הוסף לסימניות
על פי הלכה מספיק לעשות צורת הפתח
אני עשיתי בכמה שירותים אצל ההורים שלי צורת הפתח מפס קישוט של תקרת גבס [לא זוכר אתת השם] יצא יםה ולא בולט אם אתם מתכננים מראש תוכלו לעשות גבס דק בעובי סנטי מטר בצורת צורת הפתח.

תודה רבה!
יש לך תמונה להשראה?

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
יש לך תמונה להשראה?
מקווה שתצליחו לראות
קצת קשה לזהות...
משני הצדדים הדבקנו אריח נוסף(-רואים בין המראה לארון), ככה שנוצרה בליטה של סמ אחד בצדדים
ולמעלה תאורה -פרופיל לד מצד לצד
(לכאורה לא חייבים לכל אורך הקירות בצדדים. ככה התאים לנו פה. אבל אפשר פחות) חדר רחצה טרצו.jpg

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
כמובן [כמו שציינת] מספיק בגובה מטר מהרצפה [למחמירים]
והרעיון של הפרופיל לד - מבריק.

• הוסף לסימניות
לא מספיק הבנתי מה הכוונה צורת הפתח
ואיך אני עושה את זה במקרה שזה חדר קים ואין לי איך להבליט עם עוד אריח...יש לי שרותים עם כיור בפנים,

• הוסף לסימניות
לא מספיק הבנתי מה הכוונה צורת הפתח
ואיך אני עושה את זה במקרה שזה חדר קים ואין לי איך להבליט עם עוד אריח...יש לי שרותים עם כיור בפנים,
אפשר עם פרופילי פינה פשוט להדביק עם סופר שבע את הקרמיקה ובצדדים פרופילי פינה.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי כמו דלת של מקלחון אבל אחרי האסלה ולפני השירותים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה