מחיצה מזכוכית חלבית באמבטיה

• הוסף לסימניות
יש לי אמבטיה וארון אמבטיה קרובים מאד זה לזה, והמים יכולים להשפריץ על הארון.
חשבתי להפריד ביניהם במחיצה מזכוכית (אני לא אוהבת וילון אמבטיה).
האם זה פרקטי זכוכית באמבטיה? או דורש ניקוי?
איפה משיגים בזול?

• הוסף לסימניות
יש וילון מנילון כמו מפת שולחן קריסטלי עבה מאד הוא יפה יותר ונעים לעין לא ראיתי בארץ רק בארצות הברית זה עולה 30 דולר או שתזמינו ברשת

• הוסף לסימניות
זכוכית זה יפה ו.. כן צריך לנקות.
לי יש זכוכית שקופה לדעתי הכי קל בניקוי.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול...
בזכוכית שקופה לא כל היום רואים טיפות מים?
והאם הזכוכית הלבנה אין לה טיםה גוון ירקרק?

• הוסף לסימניות
ולא מקבל אבנית?

• הוסף לסימניות
יש וילון מנילון כמו מפת שולחן קריסטלי עבה מאד הוא יפה יותר ונעים לעין לא ראיתי בארץ רק בארצות הברית זה עולה 30 דולר או שתזמינו ברשת
אשמח לקישור להזמנה לוילון שאת מדברת עליו
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע המלצות למי שכבר יש לה
תודה!

• הוסף לסימניות
אל תעשו זכוכית חלבית! כל טביעת אצבע רואים עליה וממש קשה לנקות.
האופציות הן: או זכוכית שקופה, מאד יפה אך דורש ניקיון תכוף יותר שלא יראו את סימני המים,
או זכוכית מטשטשת.
אנחנו עשינו אצל 'אוקינוס מקלחונים' והוא המליץ לי על זכוכית שנקראת 'צ'ינצ'ילה' ואני מרוצה.
ממליצה עליו מאד. מקצועי אמין ולא יקר.

• הוסף לסימניות
מבירורים מלמעלה הבנתי שכדאי לעשות אצל חמת
שאז הברזל לא מעלה חלודה
שווה באמת הסכום שלהם?
צ'נצ'ילה זה מטושטש לא?
והאם בזכוכית שקופה מספיק פעם בשבוע או שצריך כל יום?
אשמח שיענו הרבה שיש להם מנסיון
תודה רבה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אנחנו גם עשינו זכוכית מטושטשת (אני לא זוכרת מה בדיוק השם הרשמי שלה.... אבל זו זכוכית "מעורבבת" כזו)
צריך ניקוי כמו כל פריט אחר בחדר האמבטיה, ממש לא משהו חריג.
ונראה יפה ונקי.

• הוסף לסימניות
מבירורים מלמעלה הבנתי שכדאי לעשות אצל חמת
שאז הברזל לא מעלה חלודה
שווה באמת הסכום שלהם? לא יודעת מה הסכום, אבל גם חברות טובות אחרות לא מעלות חלודה.
צ'נצ'ילה זה מטושטש לא? כן
והאם בזכוכית שקופה מספיק פעם בשבוע או שצריך כל יום? תלוי ברגישות שלך. בעיקרון צריך אחרי כל רחצה לעבור על הזכוכית עם מטלית יבשה.
אשמח שיענו הרבה שיש להם מנסיון
תודה רבה רבה!!!
עניתי למעלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה