מחיצות אקוסטיות לסלון

• הוסף לסימניות
מחפש בנרות פתרון לחלוקת סלון, משהו קצת יותר זול ממחיצות אקוסטיות של חברת קיר זז וכדו', אבל משהו שנראה קיר ולא סתם דלת אקורדיון. תודה רבה

• הוסף לסימניות
מחפש בנרות פתרון לחלוקת סלון, משהו קצת יותר זול ממחיצות אקוסטיות של חברת קיר זז וכדו', אבל משהו שנראה קיר ולא סתם דלת אקורדיון. תודה רבה
אני בדיוק מתעניינת לגבי זה.
אם מישהי יכולה לתרום מנסיונה ולשתף אשמח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אשמח לעזרה, היות ואיני אדריכל, ואני מנסה לבדוק היתכנות של תכנית זו.

מצ"ב תכנית שאני רוצה לעשות.
האם זה תוכנית הגיונית או שיש טעות בחישובים, גם מעוניין לדעת האם זה יוצא מדי צפוף [גם ביחס ליחידות ירושלמיות...]

הערה - החפצים [והדלתות] לא ממש בגודל המדויק מבחינה אופטית עקב חירטוט של הדבקות בצייר...

תודה רבה לכל מי שיכול

1762074556415.png

מצ"ב פירוט של החישוב והתכנון [חלק מהפריטים אפשרי גם פחות שטח...]
חדר רחצה
  1. אמבטיה של 1.20*0.70
  2. שטח לשירותים 0.6
  3. סה"כ חדר רחצה כולל קירות - 1.40*1.30.
  4. נגנב מהסלון מטבח חלק של 1.30 לאורך 1.40, אך נותר רוחב צר כהמשך של המסדרון ברוחב של 1.55, מספיק לתנור או שיש שעומקם 0.60.
חדר שינה
  1. 2.80*2.76.
  2. מיטות 1.60+0.60= 2.20.
  3. החלון בחדר השינה זה ויטרינה לחצר כך שלא שייך להצמיד את המיטות לקיר הימני.
  4. ארון נראה שלא יכנס אולי קטן, לכן מוצע מכונת כביסה בתוך חדר השינה, יתכן ואפשרי להוציא לנישה מאחורי חדר הרחצה, או להוציא לחצר.
מטבח ומסדרון
  1. אורך קיר שמאלי מתחילת המסדרון עד הסוף [חישוב 8.70-2.90] 5.90, - שטח דלת 0.80 = 5.10
  2. ארון חדר שינה במסדרון הצר [1.78], ממול החלון.
  3. בהמשך לארון חד"ש, מקרר תנור ושיש - שטח כולל נצרך - 1.60 [ארון] + 0.7 [מקרר] + 0.6 [תנור] + 2 מטר שיש = 4.90
סלון
  1. נותר ריבוע של 2.40*1.30.
  2. בקצה הריבוע יש משולש שמוריד קצת שטח.
  3. שולחן 0.70*1.30 + כיסאות.
  4. אפשרי להוסיף גם עמודון.
כמובן שאין מקום לספה וכדו' בתוך היח"ד, אבל בחצר יש מקום לנדנה וכדו'...
במסגרת השיפוצון מתוכנן ארון ספרים לסלון בעז"ה
אני בשלב בחירת החומרים ונתקעת בכמה נקודות
מצרפת את השרטוט של הארון, הוא כבר אחרי הרבה חשיבה, לא מאמינה שנשנה פה משהו, אבל שיהיה בסיס להבנה
1767053837294.png
בסיס הארון הינו פורמייקה
הדלתות האטומות + המגירות - צבע בתנור בהיר בגוון הפורמייקה בדיוק, או שבסופו של דבר נבצע אותם בפורמייקה גם כן
הבעיה שלי היא איך לבצע את המסגרות לזכוכית, להשראה לקחתי למשל את התמונה הזו מפרוג:
20230326_111554.jpg
אני מנסה להבין מהו הצבע הכהה פה? צבע בתנור כ"כ כהה וכ"כ מבריק? הנגר טוען שלא מכיר כזה צבע? פורמייקה? זה לא נראה לי, פורניר אולי? גם לא רואים פה את החיבורים של הקנטים
מישהו יודע לומר לי?

שאלה שניה
אני רוצה לסייד את הסלון בצבע זהה לפורמייקה הבסיסית
רואה פה בפרוג המלצות על 409T של פורמקס ביחד עם 1549 לקיר
אבל אני יותר מתחברת לצבעים בהירים יותר, 1548, 1541...
יש פורמייקות בגוון דומה לאחד מהם? מישהו מכיר?

שאלה שלישית ששאלתי כבר בנושא הקודם שפתחתי פה, אבל לא קיבלתי תשובה
האם מקובל היום לצבוע את התקרה אותו דבר כמו הקיר? זה מתקבל יפה? או סתם ככה לשים גוון בתקרה?
אם כן - באיזה צבע?
הקבלן טוען שצבע בתקרה חובה שיהיה צבע ייעודי לתקרה דווקא ולא צבע קיר
אבל הבנתי שזה גם גוונים אחרים ומניפות אחרות, וגם הרבה יותר יקר
מה עושים?

תודה רבה רבה מראש על כל תגובה
הפורום הזה עוזר לי ממש
שמחה להצטרף להיות חלק ממנו
אני מחפש כבר תקופה עבודה והגעתי לכמה מסקנות שאשמח לשתף אתכם !

א. 1
מאוד עוזר ללמוד בספר הקדוש חובת הלבבות שער הביטחון זה נותן תחושת רוגע ושלווה,
[כמובן שצריך עבודה עצמית בשביל לחוש את הדברים וזה לא ברגע אחד].

א. 2 דבר נוסף שהספר הקדוש הזה נותן זה הגדרות מדויקות מה בגדר השתדלות ומה מעבר,
ממליץ ללמוד ביסודיות !!

ב.
אדם חייב לחפש עבודה שהוא מתחבר ואוהב !!
אבל יש בעיה לאנשים להיות אובייקטיביים ולחפש משהו לפי התחברות ואהבה לדבר
ויש לזה שני סיבות מרכזיות :
1.
לחץ חברתי או במילים אחרות פחד מה יגידו עליהם :
לדוגמא אדם רוצה להיות דרייבר הוא אוהב נסיעות הוא נהנה להסתובב בכל הארץ ,
אבל הוא מפחד מהסטיגמה שתידבק אליו [דוגמא קיצונית אבל זה הרעיון]
לבעיה הזאת אין לי פתרון כי אם אני יגיד לו שהתעלם מההרגשה של הסטיגמה,
יכול להיות שהוא לא יצליח ובסוף הוא ירגיש הרבה יותר גרוע מאם הוא היה
לוקח עבודה שהוא פחות אוהב אבל היא יותר מקובלת על הסביבה !!

זה אני משאיר למומחים בתחום ...
2. משכורת !!
אנשים בוחרים לפעמים עבודות שהם ממש לא סובלים רק בגלל משכורת יותר גדולה,
וצריך לדעת שממש לא בטוח שזה בגדר השתדלות !
הדברים נכתבים בצורה כללית ואין לסמוך על זה בצורה פרטית שכל אחד יעשה שאלת רב ,
וכמו כן שילך ליועץ כלכלי או מאמן אישי הדברים נכתבו כדי שיהיה תועלת ולא נזק חס וחלילה !!

יש כאלו שרוצים לבחור עבודה שהם אוהבים אבל הם לא מצליחים לחשוב בצורה נכונה מה הם אוהבים ,
המשכורת מבלבלת אותם !!
חשבתי על עצה מסוימת שאולי תביא תועלת לחשוב בצורה יותר הגיונית !!
תחשבו לעצמכם כאילו יש לכם דירה ללא משכנתא, יפה גדולה, ומשכורת מסודרת של 50,000 ש"ח [הלוואי...]
מה עכשיו הייתם רוצים לעבוד סתם בשביל למלאות את היום עם סיפוק ועשייה !! בכזה מצב החשיבה היא נטולת משכורת !

מקווה שיביא תועלת וסליחה על האריכות !!
אשמח לכל תגובה [חיובית...]
נהנית ? שים פידבק ! אנשים אוהבים לקבל תודה!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה