כן אני מתכוון לזה, אני מחפש חברה עם מחיר הגיוני, עד עכשיו כל החברות נתנו לי מחיר של 200,000 ש"חאת מתכוונת מחיצות אקוסטיות ממש? מבודדות? על מסילות עליונות?
כי זול זה ממש לא, כמה אלפי שקלים למ"ר
אלא אם התכוונת למשהו אחר
תודה רבה רבה, אהרון זול יותר? ומה עם האיכות? הם מרוצים?נכון שזה לא זול אבל לפעמים זה שווה כל מחיר. למשל אצלי בבית עשיתי כאלו מחיצות מפני שבצורה כזו יש לי חדר נוסף עם אטימות רגילה שנותנת פרטיות כמו בכל חדר רגיל ומצד שני כשאני צריכה חלל גדול, לשמחות למשל, אני פותחת את המחיצות ומקבלת חלל אחד גדול. כמובן שגם בתכנון אולמות השתמשתי באופציה הזו. וגם אצל לקוחות פרטיים נתתי להם לשקול עלות מול תועלת.
וכעת לשאלתך: 1. אצלי בבית המחיצות הן של ש.א. טכנולוגיות, הבן אדם שעבדתי מולו הוא:
אליקו- 054-2300726. מוצר מדהים רק קצת יותר יקר מאחרים.
2. באולם שתכננתי לאחרונה עשינו מחיצות של מישהו בשם אהרון-052-7636556.
אז אני מבין שהסוג שאהרון מציע פחות מבודד?אהרון זה מחברת קיר זז , אצלי בבית עשיתי מחיצות בין 2 חדרים מפנלית שיש 2 שכבות פח ובפנים גבס ,עובי 10 סמ על מסילות עליונות וכשצריך להגדיל את החלל פשוט שולפים את המחיצות,
אכן המחיצות האחרות יקרות אבל מבודדות מאוד וכל האולמות היום עובדות איתן,
אשמח מאוד לקבל אינפורמצייה.הוא היה הרבה יותר זול, כשהיה לי קשר איתם הם היו מרוצים אבל זה עדיין היה בהתחלה. אני יכולה לבדוק אצלם גם עכשיו איך הם מרוצים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים