מחיצות תאי הלבשה בחנות

• הוסף לסימניות
מתעניינת לגבי חומרים רלוונטים למחיצות תאי הלבשה בחנות בגדים.
לא רוצה לעשות וילון כי חשוב ללקוחה שיהיו מראות על הדלתות לכיוון החנות.
יש אפשרות של מחיצות גבס ודלתות רגילות כמו של חדרים, אבל זה לא זול, וגם תופס מקום בעובי הגבס.
חשבתי אולי לעשות מהחומר שיש בתאי שירותים במקומות ציבוריים, כמובן עם התאמה במראה שיראה אסטטי ויפה.
אשמח לשמוע אם למישהי יש ניסיון עם החומר הזה, מה מחירו? האם הוא יכול לשאת משקל של מראה?
או שיש חומר אחר מומלץ שיתאים למטרה?
מחפשים משהו זול יחסית...

אשמח לכל מידע בנושא

• הוסף לסימניות
זה לא חומר זול בכלל , זה נקרא לוח HPL או טרספה
אם את קונה אותו כמערכת מחיצות מוכנות עם החיבורים הרגילים זה יותר זול ...כי זה מוצר מוכן מחברה
- בדיוק עכשיו היה לנו פרויקט שצריך לחפות בו את קירות הפנים בלוח הזה ובגלל שהחיבורים שונים וההרכבה שונה על הקיר זה מאד ייקר את המחיר
זה לוחות שגם מחפים איתם מבנים מבחוץ , או מבפנים ואפשר "לשחק " עם הצבעים וכו מאז מאד עמיד לתנאי חוץ , רטיבות וכדומה, אני מעלה לך כמה תמונות שתביני שיש ללוח הזה שימוש נרחב שמאד נכנס עכשיו ..
http://www.sukeet.co.il/hpl/
https://www.facebook.com/sukeethpl/

קבצים מצורפים

• download.jpg
    download.jpg
    KB 9.1 · צפיות: 149
  • trespa-hpl-1013.jpg
    trespa-hpl-1013.jpg
    KB 97.9 · צפיות: 154
  • images.jpg
    images.jpg
    KB 4.6 · צפיות: 152
  • הוסף לסימניות
זה לא חומר זול בכלל , זה נקרא לוח HPL או טרספה
אם את קונה אותו כמערכת מחיצות מוכנות עם החיבורים הרגילים זה יותר זול ...כי זה מוצר מוכן מחברה
- בדיוק עכשיו היה לנו פרויקט שצריך לחפות בו את קירות הפנים בלוח הזה ובגלל שהחיבורים שונים וההרכבה שונה על הקיר זה מאד ייקר את המחיר
זה לוחות שגם מחפים איתם מבנים מבחוץ , או מבפנים ואפשר "לשחק " עם הצבעים וכו מאז מאד עמיד לתנאי חוץ , רטיבות וכדומה, אני מעלה לך כמה תמונות שתביני שיש ללוח הזה שימוש נרחב שמאד נכנס עכשיו ..
http://www.sukeet.co.il/hpl/
https://www.facebook.com/sukeethpl/

תודה.
ענין העמידות ברטיבות, וגם בידוד לא רלוונטי לי.
אני מחפשת פתרון זול ואסטטי, אבל עמיד שיוכל לשאת עליו מראה.
אשמח לקבל רעיונות.

• הוסף לסימניות
תודה.
ענין העמידות ברטיבות, וגם בידוד לא רלוונטי לי.
אני מחפשת פתרון זול ואסטטי, אבל עמיד שיוכל לשאת עליו מראה.
אשמח לקבל רעיונות.
אל תשללי את הרעיון בגלל המגילה שכתבתי לך ;), הרעיון יכול ללכת מעולה , תבדקי מחיר מול חברות שונות וכן תחשבי איך תוכלי להפוך את זה ליוקרתי יותר במראה ממחיצות שרותים - או ע"י שימוש בדוגמא מיוחדת שמודפסת על וכו או לשחק בגובה המחיצות וכו ...זה חומר שאת בוחרת את ההדפסים שלו והצבע...

• הוסף לסימניות
אל תשללי את הרעיון בגלל המגילה שכתבתי לך ;), הרעיון יכול ללכת מעולה , תבדקי מחיר מול חברות שונות וכן תחשבי איך תוכלי להפוך את זה ליוקרתי יותר במראה ממחיצות שרותים - או ע"י שימוש בדוגמא מיוחדת שמודפסת על וכו או לשחק בגובה המחיצות וכו ...זה חומר שאת בוחרת את ההדפסים שלו והצבע...

לא שוללת את הרעיון. אבדוק מה העלויות שלו.
תודה על עזרתך.

• הוסף לסימניות
מה עם פלטות עץ ודלתות עץ כמו של ארונות?
המחיר יחסית זול וכמו שכתבת אין שם עניין של רטיבות.
תוכלי לשחק בצבעים של הפורמייקה.

• הוסף לסימניות
מה עם פלטות עץ ודלתות עץ כמו של ארונות?
המחיר יחסית זול וכמו שכתבת אין שם עניין של רטיבות.
תוכלי לשחק בצבעים של הפורמייקה.

חשבתי על זה גם. השאלה היא אם זה מספיק מאסיבי.
ואם צירים כמו של ארון יכולים לשאת משקל של דלת גבוהה ברוחב 70 ס''מ, וגם מראה?
@חרש עץ ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
5 צירים יש לי בדלת של ארון החדר שינה שלי, והיא ברוחב 45.
מפחיד אותי שעם הזמן הצירים לא ישאו את משקל הדלת

• הוסף לסימניות
אני פחות הייתי חושש על הצירים, יותר על הדפנות שלא יהי איך לחבר אותם כך שיחזיקו את המשקל.
יש תכנית?

• הוסף לסימניות
אני פחות הייתי חושש על הצירים, יותר על הדפנות שלא יהי איך לחבר אותם כך שיחזיקו את המשקל.
יש תכנית?

מצרפת תוכנית.
הקיר שבין 2 תאי המדידה יכול גם להיות מכל חומר שהוא, וגם הדלת למחסן יכולה להיות מאותו החומר,אין צורך בבידוד או איטום.
קיר המחסן כן צריכים להיות מגבס כדי שישאו משקל של מדפים.
upload_2019-2-12_9-20-49.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה. אבל זה לכאורה יצא ממש יקר
אופס לא שמתי לב שהדגשת זול
עוד רעיון, גם הוא לא זול במיוחד:) ומתאים יותר לסגנון תעשייתי/אקלקטי- מחיצת פח בגימור/ צבע מתאים- מרוג, משופשף, חלק וכו
לגבי עלות צריך לשקלל כמובן
ואגב למה המראה חייבת להיות דווקא על הדלת ולא על הקיר הניצב לדלת?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נשמע שהפתרון הכי פשוט זה מחיצות טרספה.
אם קונים תאים מוכנים זה בכלל לא יוצא כל כך יקר! הכל יחסי כמובן, אבל אני עשיתי את זה בכמה פרוייקטים.
היום זה לגמרי הברירת מחדל, אא"כ יש מקום למחיצות גבס.
מצד היופי- ברור שיותר יפה מחיצות גבס, פשוט בגלל שהתאי טרספה יותר מכל מזכירים שירותים.

• הוסף לסימניות
נשמע שהפתרון הכי פשוט זה מחיצות טרספה.
אם קונים תאים מוכנים זה בכלל לא יוצא כל כך יקר! הכל יחסי כמובן, אבל אני עשיתי את זה בכמה פרוייקטים.
היום זה לגמרי הברירת מחדל, אא"כ יש מקום למחיצות גבס.
מצד היופי- ברור שיותר יפה מחיצות גבס, פשוט בגלל שהתאי טרספה יותר מכל מזכירים שירותים.

תודה. יש לך המלצה לחברה ספציפית באיזור בית שמש?

• הוסף לסימניות
מראה על הצד החיצוני של הדלת, רוצה להימנע מ'בזבוז' שטח קירות שיכולים לשמש לתליה, עבור מראה
עכשיו הבנתי. חשבתי שאת מתכוונת פנימי, אך על הקיר הפונה לחנות
מניחה שמיציתם את כל המקומות האחרים עבור מראה והגעתם למסקנה שזה הרע במיעוטו..
כי בכל אופן לא נעים לבחון את עצמך במראה כשפתאום המראה נסוגה לאחור ומופיע מולך בנאדם :)

• הוסף לסימניות
תכנית יפה!

אני רואה שבחנות עצמה יש גם כמה קירות גבס, לא אמור כ"כ לייקר לבנות את דפנות הצד מגבס, ואז את החזית אפשר מעץ/ טרספה, שתי האפשרויות לא יקרות במיוחד
קירות הגבס בצדדים ובין התאים יתנו מראה מכובד יותר וגם יותר פרטיות לכל תא.
עם החזית תוכלי לשחק בצבע מעניין במיוחד של הטרספה/ חיתוך מעניין בעץ, אלא אם ממש כל החזית אמורה להיות מחופה במראה

• הוסף לסימניות
הערונת קטנה לגבי הדלת מחדר ההלבשה למחסן - לטעמי זה ממש לא נעים למדוד בחדר כזה.
עדיף להזיז את הדלת למחסן שתצא מאיזור האחסון שמאחורי הכורסאות ולתת ללקוחות הרגשה מכבדת.
ואל תחסכו במחיצות שבין התאים, זה עושה את ההבדל בין הרגשה של מדידה בשירותים ציבוריים לבין הרגשה של מדידה בחנות שמכבדת את עצמה ואת לקוחותיה.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה