עזרה מחיקה גורפת במייל

• הוסף לסימניות
המייל שלי התפוצץ וממש עומד להיגמר לו המקום
האם יש אפשרות לעשות מחיקה גורפת למייל שהתקבלו מנמען מסוים?

אני רוצה שכשאני כותבת את השם שלו בשורת חיפוש ועולים לי כל המיילים שהתקבלו ממנו למחוק את כווווווולם בפעימה אחת ולא כל 25/50 שמופיעים בדף.
האם יש אפשרות?

אשמח לעזרתכם.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות די פשוט. לא מול מחשב, אולי במוצש אסתכל

• הוסף לסימניות
  • תכנסי לאחד המיילים מהשולח, ותלחצי על "סינון הודעות מסוג זה" (נמצא בתפריט המורחב, כשלוחצים על ה3 נקודות).
  • יפתח חלון של חיפוש לפי השולח, את יכולה להוסיף מילים או כל מה שאת רוצה ואז ללחוץ על "חיפוש".
  • כאן את לוחצת על "הכל" ואז ניתנת לך האפשרות של "יש לבחור את כל השיחות המתאימות לחיפוש הזה".
  • עכשיו את מוחקת..
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
אני כשמגיעה לי כזו הודעה אני עושה במנוע חיפוש שיעלה לי בודעות ששוקלות מעל 25 מגה ואז מוחקת אותם
מה שאני מרויחה במקום למחוק מאות הודעות שלא שוקלות כלום ולפעמים מפסידים חומר חשוב כל הודעה שתמחקי תהיה שווה עשרות הודעות טפשיות
כך אני מגיעה ל"קהל היעד" שאני רוצה למחוק אותו

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לסנן דרך OUTLOOK

• הוסף לסימניות
כותבים בשורות החיפוש larger:20m והוא מסנן את המיילים הכבדים ביותר
ניתן לכתוב גם מס' נמוך יותר

• הוסף לסימניות
והאם ואיך אני מוחקת הודעת מתקופת זמן.
נניח אני רוצה למחוק את כל ההודעות שקיבלתי ב2016
מכל האנשים.
לא מנמען אחד מסוים

• הוסף לסימניות
עצה טובה למי שמתאים לו
אני עובדת עם תוויות. כל מייל שנכנס מסווג לתווית או לאשפה. אשפה מרוקנת מדי פעם (לעיתים עוברת קודם לוודא שאכן לא השלכתי משהו חשוב לאשפה)
דואר נכנס ריקקקקקקקק (מה שצריך טיפול יש תווית ששמה "זמני")
ככה לא מגיעים למצב שצריך למיין מאות ואלפי מיילים.

• הוסף לסימניות
@קרם נווגט האם קבלת תשובה לשאלתך, איך למחוק קבצים רבים בבת אחת ולא רק כמספר ההודעות בדף?
לא מצאתי תשובה לזה, וגם אני מחפשת פתרון לדבר המייגע הזה...

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
אני מנסה כבר תקופה למחוק קבצים כבדים מגוגל דרייב
רושם לי שהקובץ הועבר לאשפה
אבל בתכל'ס אני יכולה לפתוח את הקובץ-כלומר הוא לא נמחק
מדוע? מה הפתרון?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@קרם נווגט האם קבלת תשובה לשאלתך, איך למחוק קבצים רבים בבת אחת ולא רק כמספר ההודעות בדף?
לא מצאתי תשובה לזה, וגם אני מחפשת פתרון לדבר המייגע הזה...
  • תכנסי לאחד המיילים מהשולח, ותלחצי על "סינון הודעות מסוג זה" (נמצא בתפריט המורחב, כשלוחצים על ה3 נקודות).
  • יפתח חלון של חיפוש לפי השולח, את יכולה להוסיף מילים או כל מה שאת רוצה ואז ללחוץ על "חיפוש".
  • כאן את לוחצת על "הכל" ואז ניתנת לך האפשרות של "יש לבחור את כל השיחות המתאימות לחיפוש הזה".
  • עכשיו את מוחקת..
בהצלחה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה