כללי מחיקה סביב אזור השער

• הוסף לסימניות
יש דרך לעשות את זה בצורה הכי טבעית עם MASKS אבל שכחתי איך בדיוק עושים את זה.
מישהו אולי יודע?

• הוסף לסימניות
כן אבל משום מה אני לא מצליחה לעשות את זה. אני חושבת שאולי אני מדלגת על איזשהו שלב.
זה מה שאני עושה. מוחקת סביב השער בQIUCK SELECTION TOOL.
על התמונה הזאת אני מוסיפה MASKS, עושה MASK EDGE, ואחרי זה REFINE TOOL.
אבל כשאני עוברת על אזור השער לא מתווסף לי כלום בתמונה.
יש משהו שאני מפספסת?

• הוסף לסימניות
לא כל כך הבנתי על איזה שער מדובר?

אך בכל אופן בשימוש עם המסיכה mask בלע"ז, השחור מסתיר, והלבן מגלה, אם את רוצה להוסיף ולגלות חלקים מהתמונה, צביעה פשוטה עם מברשת לבנה תגלה אותן, אך כמובן שימי לב בשכבות שאת עומדת אל המסיכה, ולא על התמונה שבאותה השכבה.

• הוסף לסימניות
לא יודעת למה אבל משום מה זה לא עובד לי.:(

• הוסף לסימניות
כן הרעיון כאן בקישור מאד טוב, דרך אגב יש שם שני סקאלות, אחת מתייחסת לרקע עצמו שעליו עובדים, ואחת מוחקת את הפיקסלים, לפי כהות ובהירות של מה שמתחתיו.

בכל אופן, אני לא מצליח להבין מדוע לא הצלחת למחוק במסיכה, מלבד שאת עומדת על השכבה, את צריכה לעמוד על המסיכה, זה הכל, אם לא הולך, נא לצרף קובץ psd, תודה.

• הוסף לסימניות
לפעמים תוך כדי עבודה עעם המסכה קורה שבטעות עובדים עם המברשת הלבנה/שחורה על התמונה עצמה ולא על המסכה. וכשמנסים שוב ושוב לשנות עם המסכה זה לא עובד כי בעצם התמונה עצמה שונתה.
אם לזה התכוונת שלא עובד לך.

• הוסף לסימניות
האמת שאני כבר לא יודעת מה לא בסדר.
אני עושה בדיוק מה שאומרים לי ובכל זאת זה לא עובד.
אם למישהו יש זמן וסבלנות להעלות צילומי מסך מכל התהליך מההתחלה, יבורך מן השמים!

• הוסף לסימניות
קשה לי כעת להעלות צילומי מסך (אם יתאפשר אעלה...), אך אנסה להסביר בשלבים:

1. מייבאים את התמונה לפוטושופ.
2. יוצרים על התמונה מסיכה, כלומר- למטה בשכבות יש סימון של ריבוע ובתוכו עיגול, לוחצים עליו, ונוצרת המסיכה, כמובן שניתן לבחור מסיכה שחורה או לבנה ע"י אלט, שזה אומר או הכל גלוי ואחר כך למחוק איזור רצוי, או הכל נסתר ואחר כך לגלות איזור רצוי.
3. עם החץ (שנהפך ל'יד') נותנים קליק על המסיכה, כלומר על הריבוע השחור או הלבן שליד התמונה, ובאותה השכבה של התמונה.
4. כעת כל מה שלא תעשי, זה לא בתמונה אלא במסיכה, כל צבע שתצבעי נצבע במסיכה, (רק שלא ניתן לבחור צבעים כשעומדים על המסיכה, התוכנה אוטומטים מתרגמת כל צבע לגווני אפור, כי מסיכה פועלת רק בתווך שבין לבן מוחלט לשחור מוחלט).
5. בוחרת את המברשת, מגדילה ומקטינה בסוגריים המרובעות, מרככת לפי הצורך עם שיפט וסוגריים מרובעות, לבן מגלה, ושחור מסתיר, והאפור ביניהם.

יכול להיות שהתמונה שלך סמארט אובג'קט? אולי זה יכול ליצור בעיה, לא בדקתי, על כל פנים, נא להעלות קובץ psd, ויהיה אפשר להבין במה הבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה