דרוש מידע מחיקת איש קשר בוואצאפ בלי שהוא יראה שמחקתי

• הוסף לסימניות
יש אפשרות כזו?
אני עומדת על האיש קשר לחיצה ארוכה וזה מסמן וי ואז אני לוחצת למעלה על סימן פח והוא שואל אם למחוק את הצאט ואני מוחקת ואני לא רואה אותו ברשימה של האנשים קשר בוואצפ
השאלה אם מי שמחקתי רואה שמחקתי אותו?

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון מה שאלת אז התשובה היא לא.
אם את מוחקת הודעות בתוך צ׳אט רואים שמחקת

• הוסף לסימניות
יש אפשרות כזו?
אני עומדת על האיש קשר לחיצה ארוכה וזה מסמן וי ואז אני לוחצת למעלה על סימן פח והוא שואל אם למחוק את הצאט ואני מוחקת ואני לא רואה אותו ברשימה של האנשים קשר בוואצפ
השאלה אם מי שמחקתי רואה שמחקתי אותו?
הוא לא רואה. אבל אם הוא ישלח לך הודעה את תראי אותה.
אם את רוצה לחסום את צריכה לבחור באפשרות "חסום איש קשר"

• הוסף לסימניות
אני יודעת שהוא קיים אני רק רוצה שהוא לא יראה כשאני פותחת את הוואצאפ
אבל אני גם לא רוצה שיראה שמחקתי אותו או הסתרתי

• הוסף לסימניות
תשני את ההגדרות. אם יש לך 2 וי כחול ונראה לאחרונה כולם יכולים לראות שקראת את ההודעות ומתי היית מחוברת, בלי קשר לאנשי קשר או לא

• הוסף לסימניות
אלו שני דברים
1. שלא יראו שאת מחוברת, זה בהגדרות פרטיות את בוחרת אם ומי יראה שהתחברת (וזה הדדי, כלומר אם תגדירי שלא יראה את גם לא תראי לגביו.)
2. למחוק צ'אט שלם אין סיבה שהוא יראה, כנ"ל להעביר לארכיון.
הודעה ספציפית שמחקת בשיחה רואים והיא נמחקת גם אצלו. (שאת מוחקת צ'אט זה נמחק רק אצלך, אצל הצד השני הכל כרגיל.)
אם את חוסמת איש קשר, הוא רואה שהוא שולח הודעות וי אחד כמו שאין לך קליטה...
כך שהוא יבין בסוף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה