אני באנגליה ויש עכשיו הסגר בארץ אז אני לא יכול ללכת ממילא לשום מקום ואני ממילא לא מתכוון לשלם"המעבדה המרכזית'" ליד איצקוביץ עושה את זה.
כמדומני, המחיר שהוא גובה אינו יקר.
אמרתי לך בפרטי שאין לי מחשב...יש אפשרות עולי דרך התוכנה שמשנה את התפריט בנוקיה כך אני חושב
בפרטי זה היה תשובה רק לך פה זה לכול מי שיכנס לפהאמרתי לך בפרטי שאין לי מחשב...
לא כ׳׳כ בוער לי למחוק את זה אני מנסה להשיג אפשרות למחוק את זה ללא מחשבבפרטי זה היה תשובה רק לך פה זה לכול מי שיכנס לפה
וב. אתה לא יכול להשיג מחשב נו באמת
שיהיה בהצלחהלא כ׳׳כ בוער לי למחוק את זה אני מנסה להשיג אפשרות למחוק את זה ללא מחשב
ב׳ איי לי תשובה
www.prog.co.il
יש הסגר אסור ללכת אפילו לבית מרקחת...טוב, בכל זאת אתה נמצא ב
![]()
פורום דיווחים ודיונים על הקורונה
www.prog.co.il
רק לי זה מרגיש כאילו חיפשת מסמרים בבית מרקחת?
אבל זה לא מוחק את התוכנה OPERA MINI ... יש אפשרות עם מחשב למחוק את הדפדפן לגמרי??יש אפשרות עולי דרך התוכנה שמשנה את התפריט בנוקיה כך אני חושב
אני לא בטוח שאפשראבל זה לא מוחק את התוכנה OPERA MINI ... יש אפשרות עם מחשב למחוק את הדפדפן לגמרי??
כי אני צריך הודעות SMS אני גר בחו"לאני לא בטוח שאפשר
אבל מה הבעיה לצרוב גירסה ולחסום את האינטרנט
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים