www.prog.co.il
באשכול שייבא לכאן @גיחצי שפומפה ממחלקת קורונה, כתבתי לך להחליף הגדרות data בטל' (הגדרות/רשת/...) ואז פשוט אין לך דרך להתחבר לאינטרנטשלום
יש לי נוקיה C2 ואני גר בחו"ל יש כזאת אופציה למחוק לגמרי את הדפדפן אופרה מיני ולא רק מהתפריט כמו שהעלו כאן בעבר כי זה אפשר לפרוץ דרך האנשי קשר וכו' יש לי מחשב אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי זה נושא שאני נבוך בו הרבה זמן
זה לא עוזר כי כשאתה מכניס סים אחר זה חוזר...באשכול שייבא לכאן @גיחצי שפומפה ממחלקת קורונה, כתבתי לך להחליף הגדרות data בטל' (הגדרות/רשת/...) ואז פשוט אין לך דרך להתחבר לאינטרנט
זה מה שעשיתי בc2 שלי
אז אני חוזר על מה שאמרתי אתה יכול לצרוב גירסה כשרה שתחסום לך את האינטרנט ויהיה לך עדיין הודאותזה לא עוזר כי כשאתה מכניס סים אחר זה חוזר...
איפה אני יכול להשיג את זה?אז אני חוזר על מה שאמרתי אתה יכול לצרוב גירסה כשרה שתחסום לך את האינטרנט ויהיה לך עדיין הודאות
במתמחים טופ אני מאמין שיש את זהאיפה אני יכול להשיג את זה?
תודה ענקית!!!במתמחים טופ אני מאמין שיש את זה
אתה צריך ככה
א. לצרוב גירסה אם קובץ שפה כשר
ב. יש פעמים שהצריבה מסתירה את הודאות בשביל זה יש עוד תוכנה לשנות את התפריט ואז יהיה לך את זה
אם אתה לא מצליח למצאו אני ישלח לך את זה
בהצלחה
לא חושב שזה יחזור. זה לא סמארטפון שמזהה אוט' מה החיבור לרשת... כולה C2!זה לא עוזר כי כשאתה מכניס סים אחר זה חוזר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //