google מחיקת היסטוריית סיסמאות גוגל ממחשב זר

• הוסף לסימניות
נכנסתי למחשב אחר לחשבון גוגל ועשיתי סינכרון סיסמאות בשביל להיכנס לבנק,
ועכשיו אני לא מצליח לבטל את זה,
יצאתי מהחשבון וביטלתי סינכרון,
ועדיין - אני פותח את גוגל וזה מעלה את כל הסימניות שלי,
וכשאני נכנס לסימניה הוא נפתח ביחד עם הסיסמא השמורה,
איך אני מבטל את זה??

• הוסף לסימניות
בווינדוס -
מוחק את התיקייה
קוד:
%appdata%\..\Local\Google\Chrome\User Data

• הוסף לסימניות
כשאתה עושה סינכרון הוא בעצם פותח את פרופיל הכרום שלך (שמקודר לחשבון גוגל שלך), אם אתה רוצה לצאת מזה אתה צריך למחוק את הפרופיל מכרום: תלחץ על השלש נקודות בפינה למעלה תלחץ על הפרופיל וניהול פרופילים שם בשלש נקודות תמחק את הפרופיל.

• הוסף לסימניות
תמחק את הסטוריית הגלישה בדפדפן
זה לא אמור לעזור

אך זה כן אמו לפתור את הבעיה
כשאתה עושה סינכרון הוא בעצם פותח את פרופיל הכרום שלך (שמקודר לחשבון גוגל שלך), אם אתה רוצה לצאת מזה אתה צריך למחוק את הפרופיל מכרום: תלחץ על השלש נקודות בפינה למעלה תלחץ על הפרופיל וניהול פרופילים שם בשלש נקודות תמחק את הפרופיל.
אך אם אתה לא מוצא את הפרופיל שלך כנראה זה נקלט על אחד הפרופלים האחרים שם ואז יש צורך או למחוק את כל הפרופלים (אם בעל המחשב מסכים) או לפתוח בפרופלים סיסמאות ושם להתחיל למחוק את כל הסיסמאות שלך
בהצלחה

• הוסף לסימניות
להיכנס לחשבון גוגל/אבטחה/המכשירים שלך/ניהול כל המכשירים לאתר את המחשב ולבחור יציאה.
אגב, ניתן להתנתק גם מכל האתרים שהתחברתם אליהם דרך חשבון גוגל.

• הוסף לסימניות
אגב, כשאתה מוחק סיסמאות במחשב של מישהו אחר תבדוק שיש לו גיבוי של הסיסמאות שלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה