ציוד היקפי מחיקת התמונות שמופיעות בהגדרות של המצלמה M200 קנון

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
יש לי מצלמה של קנון M200
בהגדרות של המצלמה בבחירה של הפורמטים לצילום מופיעות תמונות נשים לא צנועות
יש דרך למחוק / להחליף אותם?
אשמח לכל מידע בעניין!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
יש לי מצלמה של קנון M200
בהגדרות של המצלמה בבחירה של הפורמטים לצילום מופיעות תמונות נשים לא צנועות
יש דרך למחוק / להחליף אותם?
אשמח לכל מידע בעניין!
תודה רבה
עד כמה שידוע לי יש לה אפשרות של תפריט כתוב ולא תפריט של תמונות זה צריך לשנות בהגדרות

לגבי כמעט כל סוגי המצלמות של קנון שיש את הבעיה הזאת יש לי מפתח שיכול להחליף את ההגדרות האלה לתמונות טובות יותר אבל לפעמים צריך להשאיר את המצלמה לכמה בדיקות עד שהוא יוצר לזה גרסה וזה יכול לקחת זמן
הגרסאות שהוא בנה עד היום הם הרבה מאוד ולא עשה שום בעיה למצלמה אף פעם
אני אנסה לברר האם לגרסה הזאת יש לו כבר

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי יש לה אפשרות של תפריט כתוב ולא תפריט של תמונות זה צריך לשנות בהגדרות

לגבי כמעט כל סוגי המצלמות של קנון שיש את הבעיה הזאת יש לי מפתח שיכול להחליף את ההגדרות האלה לתמונות טובות יותר אבל לפעמים צריך להשאיר את המצלמה לכמה בדיקות עד שהוא יוצר לזה גרסה וזה יכול לקחת זמן
הגרסאות שהוא בנה עד היום הם הרבה מאוד ולא עשה שום בעיה למצלמה אף פעם
אני אנסה לברר האם לגרסה הזאת יש לו כבר
ידוע לכם איפה משנים את ההגדרות לתפריט כתוב?
וכן אשמח לקבל פרטים של המפתח
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
ידוע לכם איפה משנים את ההגדרות לתפריט כתוב?
וכן אשמח לקבל פרטים של המפתח
תודה רבה!
אמור להיות באחד מהאפשרויות בהגדרות
המפתח לא מהארץ יהיו בקשר עם מי שמתקשר איתו תמיד 054-8484652

• הוסף לסימניות
לגבי מצלמה R100 הצלחתי לשנות את ההגדרות ולהוריד את התמונות מהתפריט
1735469460927.png

פעולה 2
1735469539224.png

• הוסף לסימניות
חייבת לומר תודה, קניתי M200 וממש נבהלתי מהתמונות וההסבר כאן פשוט וברור תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
וואו מדהים
קניתי עכשיו קנון R50 וגם היה את הבעיה של התמונות הנ''ל
מצאתי את ההגדרה בתפריט וזהו הסתדר...
תודה רבה !!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה