כללי מחיקת "טיפקס" באקרובט - אפשר?

• הוסף לסימניות
אני רוצה למחוק קטע כלשהו בדף באקרובט.
הקטע הוא חלק מאובייקט, ולכן לא ניתן להסירו באמצעות כלי ה Touchup.
יש דרך לצבוע אותו עם משהו בצבע לבן? כלי ה Pencil דק מדי.

• הוסף לסימניות
באקרובט יש אפשרות להוסיף ריבוע בצבע שבוחרים, שיכסה את מה שתחתיו.

כמו כן אפשר לפתוח את הפידיאף באילוס', ולהוסיף ריבוע לבן מעל.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
מה שם הכלי שבו מוסיפים את הריבוע באקרובט? והיכן מגדירים צבעי מילוי (לבן) ומסגרת (ללא)?

• הוסף לסימניות
הקטע המדובר הוא טקסט? אובייקט וקטורי? חלק מתמונה?
תסביר את עצמך או תעלה את הקובץ.

• הוסף לסימניות
כתבתי למעלה בפירוט: חלק מאובייקט (תמונה). ליתר פירוט: סריקה של עמוד שרוצים למחוק אחרי הסריקה חלקים ממנו.
תודה!

• הוסף לסימניות
למה לא ניתן להסירו עם Tochup Object Tool?
תבחר את הקטע. ותעשה קליק ימיני. אם זה תמונה - השתמש בEdit Image, זה ייפתח לך בפוטושופ.
אם מדובר באובייקט וקטורי, תעשה Edit Objects וזה ייפתח לך באילוסטרייטור.

• הוסף לסימניות
תודה.
העצות לערוך בפוטושופ או אילוס' - מועילות רק למי שיש אותן... אני רוצה לעשות את העריכה באקרובט פרו בפני עצמו. במקרה כזה, בחירה בEdit Image נותנת הודעת שגיאה:
Tochup cannot complete this operation

• הוסף לסימניות
יש לך תוכנות נוספות?
בפרפרנסס של אקרובט (קונטרול+K) בלשונית Tochup אפשר להגדיר באיזה תוכנה לפתוח אובייקטים ובאיזה תמונות.

• הוסף לסימניות
ניסיתי זאת אתמול (אחרי ההודעה הראשונה שלך), והגדרתי את הצייר של וינדוס ככלי לעיבוד האובייקטים. אך בהפעלת התכונה התקבלה הודעת שגיאה ללא הסבר.
הייתי הולך על העצה של גרפיקנער, כיון שהיא גם נראית מהירה יותר. אין לי בעיה עם האפשרות להסיר את הריבוע אחר כך, כיון שבלאו הכי אני מעביר אח"כ את הסריקה בפיינרידר.
מישהו יודע איך עובדת העצה של גרפיקנער? מהו הכלי שבו יוצרים את הריבוע הזה והיכן מגדירים את המילוי והגבולות שלו? (אפשר כמובן ליצור תיבת טקסט ריקה, אך אני רוצה שהיא תהיה בלי המסגרת האדומה).
תודה לכל המנסים לסייע!

• הוסף לסימניות
1. ראשית, צריך לחלק בין טיפקס נקודתי לבין טיפקס שרוצים אותו על כל העמודים.
2. ישנו תוסף בשם Quite Imposing, שנותן אפשרות בלחיצת כפתור להדביק "Masking Tape" איפה שרוצים, עם אפשרות לשים אותו על כל העמודים או על חלקם.
3. ישנה אפשרות להוסיף סימן מים לבן עם 100% אטימות ולשבץ אותו על כל העמודים או חלקם.
4. אפשרות נוספת היא לייצר PDF עם אובייקט לבן, ולהעתיק ולהדביק לאן שרוצים עם ה-Tochup Objec.

ואל תגדיר את הצייר, תגדיר פוטושופ.

• הוסף לסימניות
לא להרבה זמן... אל דאגה:)

• הוסף לסימניות
זה ישן. מאתמול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה