כללי מחיקת כיתוב באילוס׳

• הוסף לסימניות
ב״ה

סליחה על הבורות... אני דיי חדשה באילוס׳ (עד כה עבדתי בתוכנות אחרות..) וזקוקה לעזרתכם..
יש לי כיתוב במודעה ואני רוצה למחוק אותו אבל שהרקע ישאר לי ולא יהיה לי לבן, מישהו יודע איך עושים זאת? מצ״ב צילומי מסך, מקווה שהובנתי..

קבצים מצורפים

• צילום מסך 5776‏.03‏.19 ב‏.14.37.58.png
    KB 103.1 · צפיות: 15
  • צילום מסך 5776‏.03‏.19 ב‏.14.37.44.png
    KB 142.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
ב״ה

זה דיי דחוף, בטוח מישהו יודע לעשות את זה... ( ומאמינה שרובכם;) )

• הוסף לסימניות
לא הבנתי,
את רוצה שהמילה "רוצים"
תהיה בצבע אפור??

• הוסף לסימניות
איזה סוג קובץ זה?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי,
את רוצה שהמילה "רוצים"
תהיה בצבע אפור??

• הוסף לסימניות
איזה סוג קובץ זה?

• הוסף לסימניות
ב״ה

רוצה שהמילה רוצים תמחק לגמרי וישאר לי רק הרקע, קובץ אילוס ai

• הוסף לסימניות
ב״ה

לדוג׳: מצ״ב 2 תמונות אחת עם כיתוב ״על״ ומחקתי אותי באמצעות delete והרקע נשאר... אך כפי שהעליתי בהתחלה כאשר בחרתי את המילה ״רוצים״ (בצבע אפור) ומחקתי אותה באמצעות delete נהיה לי רקע לבן (ז״א, הכיתוב עצמו הפך ללבן..) ואני לא רוצה שזה יהיה לבן אלא שישאר לי הרקע כמו במילה ״על״... מקווה שכרגע תבינו..

קבצים מצורפים

• צילום מסך 5776‏.03‏.19 ב‏.18.13.25.png
    KB 81.4 · צפיות: 11
  • צילום מסך 5776‏.03‏.19 ב‏.18.13.29.png
    KB 73.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
ב״ה

אשמח לקבל את עזרתכם, תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אם זה קובץ וקטורי, אז לטקסט יש תיבת טקסט, מוחקים אותה ובא לציון גואל...

ואם האותיות 'צרובות' ברקע, שהן 'חור' ברקע, אז ניתן לבחור אותן עם החץ הלבן +, ולמחוק אותן, הרקע יישאר שלם, אם לא נפתר, נא להעלות קובץ AI.

• הוסף לסימניות
זה נשמע כאילו יש שם 2 תיבות טקסט. אחת שחורה ואחת לבנה, או שהטקסט "מולחם" על הרקע (pathfinder), וברגע שאת מוחקת, נוצר חור (תוכלי לבדוק את זה אם תשימי מלמטה אלמנט צבוע כלשהוא).

• הוסף לסימניות
בכלל בשביל להבין טוב את ה'בעיות' באילוס', כדאי להיכנס לליירס, ולעשות שם סדר, לראות מי מעל מי מתחת, מי אובייקט בפני עצמו, ומי 'חור' בתוך אובייקט אחר.

• הוסף לסימניות
אני דווקא בודקת בעזרת החץ הלבן עם הפלוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה