כללי מחיקת כל הPDF בקובץ אינדיזיין

• הוסף לסימניות
האם יש דרך למחוק את כל הPDF שהוכנסו בקובץ אינדיזייןאוטומטית, מבלי למחוק שאר דברים לאורך כל המסמך?

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי אין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoel32;1153053:
האם יש דרך למחוק את כל הPDF שהוכנסו בקובץ אינדיזייןאוטומטית, מבלי למחוק שאר דברים לאורך כל המסמך?

בוואת אחת- לא מצאתי אפשרות.

אבל אתה יכול למחוק די מהר דרך חלון ה links פשוט לסמן את הקובץ וללחוץ על delete במקלדת.

הוא לא שואל אותך האם למחוק והוא גם עובר אוטומטית ללינק הבא ככה שזה רץ די מהר !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפתלי טל;1153103:
בוואת אחת- לא מצאתי אפשרות.

אבל אתה יכול למחוק די מהר דרך חלון ה links פשוט לסמן את הקובץ וללחוץ על delete במקלדת.

הוא לא שואל אותך האם למחוק והוא גם עובר אוטומטית ללינק הבא ככה שזה רץ די מהר !
זה לא עובד א"א למחוק מהמקלדת דרך חלון הlinks בCS6

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoel32;1153150:
זה לא עובד א"א למחוק מהמקלדת דרך חלון הlinks בCS6

יש לי cs6 וזה עובד לי נהדר...

יכול להיות שלחצת על קבוצה של לינקים ואז זה באמת לא מוחק
צריך לפתוח את הקבוצה ולגשת לכל לינק בנפרד.

קבוצה הכוונה לקובץ אחד מרובה עמודים אז בעצם צריך לגשת לכל עמוד בנפרד

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה שזה כן עובד כשלוחצים על המספר הכחול אבל משאיר מסגרת עם אלכסונים בפנים

• הוסף לסימניות
אפשר לכתוב לזה סקריפט. גם אפשר בחינם עם סקריפט קיים,שלי, אם יש סגנון אובייקט ידוע, לכל הpdf.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoel32;1153158:
עכשיו אני רואה שזה כן עובד כשלוחצים על המספר הכחול אבל משאיר מסגרת עם אלכסונים בפנים

נכון כי מחקת את התוכן ונשארה המסגרת.

נראה לי שיש אפשרות למחוק אותם בוואת אחת ע"י חיפוש והחלפה- אף פעם לא ניסיתי.

בכל מקרה- המסגרות הללו לא נראות בדפוס אז אל דאגה.

• הוסף לסימניות
עם כל זאת נראה שידנית הולך יותר מהר כי אפשר שנים בבת אחת

אבל אם היה סרקריפט לזה כמה היה טוב....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoel32;1153177:
עם כל זאת נראה שידנית הולך יותר מהר כי אפשר שנים בבת אחת

אבל אם היה סרקריפט לזה כמה היה טוב....

צודק- לפעמים הדרך הארוכה היא הקצרה ! (אלא אם כן יש לך את אליעזר שיביא לך איזה סקריפט ;] )

אתה יכול גם לשאול אותו על חיפוש והחלפה.

• הוסף לסימניות
סקריפט למחיקת לינק באינדזיין

שלום
לפני כחודש כתבתי סקריפט בדיוק לתפקיד הזאת
הסקריפט עובד לפי שם הלינק - כך זה עובד אפילו בלי סגנון אובייקט.
בהפעלת הסקריפט, הסקריפט מציג דיאלוג עם רשימה נגללת שמופיע בה כל שמות הלינקים שיש בקובץ הנוכחי. בוחרים לינק ולוחצים על OK - וזהו.
יש לי בתוכנית כמה דברים להוסיף לסקריפט לעשותו יותר דינמי, אבל עדיין לא הפסקתי לעשותו.

לתועלת הצבור, אני מעלה את הסקריפט לשימוש חינמי.

בהצלחה!

קבצים מצורפים

• Delete Links.zip
    746 ביטים · צפיות: 23
  • מחיקת לינקים.png
    KB 31.2 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה