נכתב ע"י עשרים ושתים;2030357:קליק ימני על התיקיה שבה היה החומר שנמחק- שחזור גרסאות קודמות
נכתב ע"י פנס מאיר;2030594:ואם הוא מחק גם את התיקיה עצמה?
ניתן לשחזר עם תוכנות שיחזור למיניהן. יש להיזהר לא להמשיך לכתוב על הדיסק שבו היתה התיקיה. אם לא כתבתם דבר אח"כ, יש סיכוי טוב להחזיר את החומר בשלמותו.
נכתב ע"י OR_Design;2030842:לא מופיע לי שום דבר בשחזור , זהו .. אבד??
![]()
נכתב ע"י פנס מאיר;2030947:כאן יש לך תוכנה מקצועית ביותר לשיחזור:
https://www.multcloud.com/download/C6FFCDC7-5550-0001-AB84-1DE0A6C0E210
חלץ את התיקיה המתאימה (לפי מבנה הקבצים בדיסק שלך, ניתן לראות זאת ב"מאפיינים") והפעל את קובץ ה-Setup.
לאחר התקנת התוכנה הכנס לתיקיה Reg והפעל את הקובץ המתאים לווינדוס שלך.
בעזרת תוכנה זו שיחזרתי למעלה מ-2500 תמונות מתוך כרטיס של מצלמה, שעבר פירמוט בטעות, והמחשב הראה שהוא ריק לחלוטין!
וכן מישהו, שנתתי לו את התוכנה, הצליח להוציא חומר מדיסק קשיח שיצא מכלל שימוש!
נכתב ע"י OR_Design;2031061:אבל לא הבנתי, מה אם זו רק תיקייה אחת? למה הוא נותן לי לבחור את כל הכונן?
אני לא צריכה שיחזיר לי המוווון קבצים לא רלוונטים , זה רק בתיקייה מסוימת ספציפית
תודה על העזרה , אין מילים!!
נכתב ע"י מאנטרטיקה;2031612:היי,
אפשר את התוכנה הזאת?
אני חסומה ואני חייבת אותה דחוף!
נמחק לי חומר שאני באמצע לערוך אותו במחשב.
המון תודה מראש!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים