דרוש מידע מחיקת משתמש בפרוג!!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ואם כבר לי היה משתמש שאחרי כמה חודשי פעילות פתאם שנכנסים לפרוג
רושם אופס כנראה שמנהלי האתר לא רוצים שתהיו פה
ואציין שלא התריעו לפני וזה לא נראה לי חסימה
יש למישהו מושג??

• הוסף לסימניות
לאחרונה ראיתי כמה לייקים ממשתמש בשם Deleted ועוד כמה ספרות (=נמחק)

• הוסף לסימניות
אני ראיתי כמה הודעות ממשהי שהיה כתוב עליה משתמש חסום

• הוסף לסימניות
זה שקוראים לו deleted זה לא אומר שהוא יכול למחוק...
זה לא משתמש קיים
אין כזה משתמש (תחפשו שם משתמש שמתחיל בDeleted ולא תמצאו)
זה פשוט אומר שמחקו משתמש אחר (וזה מה שפותח האשכול רצה)
אבל לא רצו למחוק את הלייקים שאותו משתמש נתן.

• הוסף לסימניות
מה ?
מי מחק ההנהלה?
ואיך אפשר למחוק ,רק ההנהלה מוחקת
דבר נוסף שניסיתי להכנס עכשיו למשתמש ההוא ורושם לי שוב האופס
אבל בתיבת הודעות רשום שיש הודעות אך אי אפשר לפתוח ,חוזר לאופס
מוזר

• הוסף לסימניות
מה ?
מי מחק ההנהלה?
ואיך אפשר למחוק ,רק ההנהלה מוחקת
דבר נוסף שניסיתי להכנס עכשיו למשתמש ההוא ורושם לי שוב האופס
אבל בתיבת הודעות רשום שיש הודעות אך אי אפשר לפתוח ,חוזר לאופס
מוזר
ההנהלה מחקה, כנראה עקב שימוש בלתי הולם בפורום. וד"ל.

• הוסף לסימניות
ד"א
כשאני רואה כמות צפיות על פוסט מסוים- זה מראה לי את כל הפעמים שנכנסו לפוסט, גם אם משתמש נכנס כמה פעמים? או כל משתמש פעם אחת?
סתם לידע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה