- הוסף לסימניות
יש תמיד הודעה לא?לא אומר חלילה שזה המקרה אצלך.
יש תמיד הודעה לא?לא אומר חלילה שזה המקרה אצלך.
ואז מה קורה עם ההודעות שכבר נכתבו משתנה השם?אפשר לשלוח בצור קשר בקשת מחיקה למשתמש
אנחנו מוחקים תוך יום בדר"כ
ואתם בודקים לפני מה הסיפור ? או מוחקים ישראפשר לשלוח בצור קשר בקשת מחיקה למשתמש
אנחנו מוחקים תוך יום בדר"כ
מדובר פה על בקשה עצמית...ואתם בודקים לפני מה הסיפור ? או מוחקים ישר
לפעמים אנשים סתם מתנכלים בגלל חילוקי דעות אידיאולוגיות
זה היה נראה שהתכונת למחיקת משתמש עקב תלונה של אחריםהתכוונתי שמשתמש שרוצה למחוק את השם שלו יכול לשלוח בקשת מחיקה בטופס צור קשר
התגובות עצמן אינן נמחקות אבל במקום שם הכותב מופיע שם אקראי אחר
בהיסטוריה שאני מכיר מופיע השם האחרון של הניק / שם הניק בשעת כתיבת ההודעה, כמו בדוגמה הזו -במקום שם הכותב מופיע שם אקראי אחר
www.prog.co.il
דיווח שלילי לא מזיק לכותב ההודעה (עד כמה שידוע לי) לא חושבת שזה נספר איפה שהואכשאני רוצה למחוק תגובה שלי לאחר יותר מ-10 דקות
אם אני מדווחת דיווח שלילי זה מזיק לי?
נראה לי שאפשרות מחיקה זהכשאני רוצה למחוק תגובה שלי לאחר יותר מ-10 דקות
לא. זה בסדר גמור.כשאני רוצה למחוק תגובה שלי לאחר יותר מ-10 דקות
רק לפרימיום.נראה לי שאפשרות מחיקה זה
להרבה יותר מ10 דקות..
לכולם יש אפשרות עד 20 דקותרק לפרימיום.
כןיש לי שאלה ל @ניהול האתר
אני ישאל בעדינות בשביל לא להסתבך עם ההנהלה יכול להיות מצב שמוחקים אשכול רק בגלל פוליטיקה פנימית לדוגמה פתחתי פעם אשכול שקשור לקופת חולים מכבי שלא דיבר טוב בעדם ומשום מה הוא נמחק ברגע ויש לי עוד דוגמאות
יש סיכוי שזה מה שקורה ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים