כללי מחיקת פונטים לא חוקיים

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא יודע עם כבר רשמו,
הייתי ממליץ לשנות את הרקע מאאחורי שמות הפונט ליותר בהיר

• הוסף לסימניות
אליהו פריד האם יש תוכנה יותר משוכללת כבר
פשוט יש לי במחשב 1200 פונטים וזה לא יתכן כיוון שבבדיקה של התוכנה שלך אין לי פונטים לא רכושים ויש לי רכושים בערך 400 מה כל שאר הפונטים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י swiss;871243:
אליהו פריד האם יש תוכנה יותר משוכללת כבר
פשוט יש לי במחשב 1200 פונטים וזה לא יתכן כיוון שבבדיקה של התוכנה שלך אין לי פונטים לא רכושים ויש לי רכושים בערך 400 מה כל שאר הפונטים?
חלק מהשאר מגיע עם הוינדוס. וכן תוכנות שמתקינות פונטים.

• הוסף לסימניות
נראה רעיון גאוני, אך למה כשאני מורידה מפרוג קובץ בסיומת RAR הוא לא יודע באיזה תוכנ לפתוח אותה. מראה אותו באייקון של ד ףלבן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בישהש;871570:
נראה רעיון גאוני, אך למה כשאני מורידה מפרוג קובץ בסיומת RAR הוא לא יודע באיזה תוכנ לפתוח אותה. מראה אותו באייקון של ד ףלבן?

http://www.win-rar.com/start.html?&L=0

תורידי, תתקיני, ואז לחצן ימני על הקובץ של הRAR > חילוץ

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!

האם זה עוזר במקרה של פונטים שמשום מה לא רוצים "להימחק" מהמחשב?!
(ללא שימוש בתוכנה מסוימת. א"א למחוק את הקובץ בדרך רגילה דרך תיקיית הגופנים)

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
א. איך פותרים את הבעיה של הצבע? גם אצלי שחור, ולכן כנראה אני רואה את שם הפונט רק כשאני עומדת עליו.

ב. לא הבנתי מה זה עזר לי לדעת מה קנוי ומה לא: נניח לשם הדוגמא שהסיפור הוא כזה:
חברה שלי קנתה פונטים של פונטייפ וגם אני קניתי... ותוך כדי עבודה משותפת שהיא העבירה לי קנויים שלה, (כדי שאוכל לעבוד על מודעות שהיא התחילה)
כשהוא עושה סריקה של פונטייפ, הוא יציג את כולם לא?
אז כעת, איך אני מבחינה מה קנוי באמת, ומה "גנוב"?

ג. ניסיתי, האם יכול להיות שאין לי במחשב שום פונט משום חברה חוץ מפונביט? בטוח שיש לי, אז מדוע רק אותם הוא מציג לי?
וכבר הרצתי את הסקריפט הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;871836:
תודה רבה!!

האם זה עוזר במקרה של פונטים שמשום מה לא רוצים "להימחק" מהמחשב?!
(ללא שימוש בתוכנה מסוימת. א"א למחוק את הקובץ בדרך רגילה דרך תיקיית הגופנים)
פעם החלטתי לנקות קצת את המחשב, ודיללתי פונטים שהיו נראים לי מיותרים.
הבעיה שחלק מהפונטים שמותקנים במחשב, הם חלק ממערכת ההפעלה, ובלי זה - המחשב לא יכול לפעול.
בקיצור, היו צריכים להתקין לי מחדש את הווינדוס, כדי שהמחשב יחזור לתחייה.
עדיף לא למחוק לבד משהו שלא יודעים על בטוח שהוא מיותר.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה!!

העניין הוא שפעם התקנתי פונטים מאיזה דיסק ויש שם כל מיני פונטים שהסיומת שלהם היא למשל MF מה שבטוח שזה לא מערכת ההפעלה, בגלל שהם לא חוקיים ניסיתי להסיר אותם , כנראה משהו בפונט שגוי הוא לא נותן אפשרות למחוק אותו, ובאותה מידה גם לא להשתמש בו בפוטושופ למשל, כשאני מגיעה אליו הוא קופץ להתחלה.
איך אני מסירה את זה?!

• הוסף לסימניות
נניח לשם הדוגמא שהסיפור הוא כזה:
חברה שלי קנתה פונטים של פונטייפ וגם אני קניתי... ותוך כדי עבודה משותפת שהיא העבירה לי קנויים שלה, (כדי שאוכל לעבוד על מודעות שהיא התחילה)

ולידיעה הכללית יש סימן זיהוי לפונט של כל לקוח, לפונטייפ. כך שאם הם תופסים מישהו עם פונט גנוב, הם יכולים בקלות לדעת מי הלקוח שהפיץ אותו.

הפונטים של פונטייפ כל כך זולים, למה להסתבך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה