כללי מחיקת פונטים לא חוקיים

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אליהו פריד, נראה לי שכדאי שתבדוק אם התוכנה מוחקת את הפונטים, כי עד כמה שאני ניסתי ושאני רואה בהודעות שבאשכול הזה - נראה לי כי אף אחד לא הצליח ממש למחוק...
תודה רבה שוב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;211250:
אליהו פריד, נראה לי שכדאי שתבדוק אם התוכנה מוחקת את הפונטים, כי עד כמה שאני ניסתי ושאני רואה בהודעות שבאשכול הזה - נראה לי כי אף אחד לא הצליח ממש למחוק...
תודה רבה שוב!

אני ניסיתי בתחילה ולא נמחק.
ואז אליהו כתב כפי שאת רואה- שאחרי המחיקה צריך לאתחל מחדש את המחשב.
עשיתי כך, בדקתי ונמחק!

• הוסף לסימניות
כן, יש לאתחל את המחשב.
יש עוד דרך
להכנס ולצאת מספריית הפונטים פעמיים שלושה כדי שווינדוס ירענן את עצמו.
גם בלי זה אם תבדקו בתוכנה כלשהוא תראו שהפונטים המחוקים יותר לא זמינים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה אבל עדיין לא מובן לי העניין...
ביום חמישי, כשהעלית את התוכנה, נכנסתי ולחצתי על מחיקת כמה פונטים. ראיתי שזה לא הלך, ניסיתי שוב ושוב, ואח"כ (ביום שישי) כיביתי את המחשב. היום הדלקתי אותו והפונטים עדיין מופיעים וגם זמינים בכל התוכנות. איך זה?

• הוסף לסימניות
רצוי להפעיל את התוכנה מיד לאחר איתחול המחשב, כך ששום תוכנה לא תתפוס את הפונט.

מיד לאחר המחיקה יש לאתחל שוב את המחשב.

התוכנה בודקת האם היא הצליחה כדי למנוע הודעות שגיאה.
היא לא מודיעה למשתמש אם היא לא הצליחה למחוק, אם היא לא הצליחה למחוק הפונט פשוט חוזר לרשימה.

את כנראה ניסית למחוק פונטים התוכנות היו פעילות. במקרה זה חלונות לא מאפשר מחיקה.

• הוסף לסימניות
איתי שלא התייחסת לנושא אחד -
אצלי הוא מזהה רק פונטים של מסטר פונט (ראיתי שלא רק אצלי...)
התקנתי מחדש שני פונטים(של פונטביט) שהיו לי על דיסק און קי ואז אותם הוא מזהה אבל מה שלפני כן - לא מזהה בכלל...
למה?
תודה תודה ושוב תודה!

• הוסף לסימניות
התוכנה נראית נחמדה מאוד.
חבל שאצלי לא הצליחה לעבוד כל כך.

• הוסף לסימניות
לכל מי שלא מחק לו

זה כנראה שהקבצים הם לקריאה בלבד הנה סקריפט קצר מוריד את המאפיינים
הריצו אות ואז את התוכנה

קבצים מצורפים

• NoAttr.rar
    134 ביטים · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
הקדמת אותי...
רציתי להגיד תודה רבה לאליהו פריד על התוכנה המקסימה הזו, שעזר לי להבין את הבעיה בגללה לא נמחקו הפונטים ולאחר שהרצתי את הסקריפט הנ"ל הפונטים המסומנים נמחקו פשוט בלחיצת כפתור!!!
אז תודה רבה שוב על העזרה והתמיכה המפורטת והסבלנית.
ירבו כמותך בישראל!

• הוסף לסימניות
תוכנה מעולה!
נשמח באמת לשיפורים כמו בתוכנת הפונטים של adobe,
עם אפשרות של וי. לסמן תיקייה שעכשיו תעבוד, ועכשיו לא וכו'...
(שם זה עובד על עיקרון קיצורי דרך, שהמקור נמצא בתיקיה, ואם סימנת וי אז הוא מביא את הקיצור דרך לfonts ואם לא. הוא מוריד)

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה אליהו,
רק חבל שאצלי כל הפונטים הם קיצורי דרך, (למנוע 'הכבדה' על C למרות שזה אוילי מעט, מכיון שפונטים מותקנים מאטים מעט מאד את העליה של המחשב)

• הוסף לסימניות
כנ"ל. משתמש בfontloader לניהול קל של הפונטים, ולכן כל הפונטים מותקנים כקיצורי דרך.
צריכה להיות לפחות אפשרות להגדרת ספריות פונטים נוספות פרט לזו של חלונות. ואולי גם אפשרות לסריקה מעמיקה של המחשב

• הוסף לסימניות
רק עכשיו ראיתי, רעיון מוצלח מאוד, עיצוב יפהפה ועכשווי,
'תוכנה בשווי 1,000,000 חינמית...'

• הוסף לסימניות
ואצל הוא עדיין לא מזהה את מרבית הפונטים...

• הוסף לסימניות
תודה, אבל לא נוח לי עם החלונות הקטנים של כל חבה ובמיוח שא"א לשנות הגודל הייתי שמח עם הית פונקציה זו.
וכן בתוך החלונות, לא כ"כ נוח לקריאה השחור על הכחול הי' עדיף צבע קצת יותר בהיר ורך.
גם גודל הפונט בתוך החלונות הייתי רוצה להדיל במעט.
בכל אופן
תודה רבה וישר כח

דרך אגב
מצאתי את התוכנה ככלי נוח ויעיל לא רק למחיקת פונטים אלא גם לקטלוג על פי חברה.

• הוסף לסימניות
הבנתי מה הבעיה שהייתה אצלי
פונטים היו מאוחסנים בתיקיות של אדובי
ולא בווינדוס עצמו
ולכן לא זוהו.

גם בקשר לצבע הסתדרתי.
יופי! תודה רבה!

• הוסף לסימניות
ואצלי הפונטים בתיקייה של ווינדווס,
ועדיין אינם מזוהים....

• הוסף לסימניות
תודה ענקית
זה משהו שממש היה חסר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה