מחיקת קבצים, זה הורס?

• פותח הנושא bbl
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
המחשב מראה לי שכמות הזיכרון בכונן c אצלי הולך ומתמעט.
הלכתי לחפש לאיפה הולך כל הזיכרון והגעתי לתיקייה:
C:\Profiles\Admin\Application Data\Adobe\Common\Media Cache Files
התיקייה מכילה 47 ג'יגה!!! ואין לי מושג מה זה כל הקבצים הללו. זה נראה קבצים של פרימייר ואפטר אך - לא סיומות מוכרים (cfe, pek) האם אפשר למחוק את הקבצים? זה יהרוס לי עבודות פתוחות?
תודה!

• הוסף לסימניות
את התיקיה של media cache files את יכולה למחוק בהנאה מרובה.
את יכולה להגדיר בתוכנות שקבצים אלו ישמרו בתיקיה שאת תבחרי, וכך, תוכלי מידי פעם למחוק אותם בקלות.

• הוסף לסימניות
תודה!
אני רוצה להבין נכון - אני יכולה להשאיר את התיקייה כמו שהיא וכל פעם לרוקן אותה? זה קבצים לא שימושיים?

• הוסף לסימניות
זה קבצים שימושיים מאד שהפרימייר והאפטר יוצרים ברגע שאת מייבאת חומר לפרויקט או פותחת פרויקט קיים.
את יכולה למחוק אותם בלי שום חשש, התוכנות ייצרו את הקבצים מחדש במקרה הצורך

• הוסף לסימניות
עדיף לך בכל פעם שאת מסיימת פרוייקט למחוק את הקבצים
אם מחקת באמצע לא קרה כלום, אבל כשתפתחי פורייקט יקח למחשב זמן ליצור את הקבצים מחדש, וכן תצטרכי לעשות רנדר חדש.
אגב בגרסאות קודמות של פרימייר, הקבצים היו נוצרים בתיקיות נפרדות לכל פרוייקט והיה נח יותר למחוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה