מחיקת קבצים מדיסק און קי לסל מחזור

• הוסף לסימניות
מה אני עושה בשביל לשנות שאוטומטי כותב לי מחק קובץ לצמיתות??.

• הוסף לסימניות
מחקתי בטעות קובץ חשוב עשיתי מיד ctrl x ולא עזר ?!

• הוסף לסימניות
מה אני עושה בשביל לשנות שאוטומטי כותב לי מחק קובץ לצמיתות??.
הוא שואל קודם.
בדיסק און קי אין סל מחזור.

ככלל: סל המחזור הוא לא במחשב, אלא בדיסק עצמו!. קרי: בדיסק קשיח חיצוני, הוא שואל אם להעביר לסל המחזור- הוא מעביר לסל המחזור של הדיסק עצמו. ברגע שמוציאים את הדיסק מהמחשב, הסל המחזור יוצא ביחד איתו.

• הוסף לסימניות
הוא שואל קודם.
בדיסק און קי אין סל מחזור.

ככלל: סל המחזור הוא לא במחשב, אלא בדיסק עצמו!. קרי: בדיסק קשיח חיצוני, הוא שואל אם להעביר לסל המחזור- הוא מעביר לסל המחזור של הדיסק עצמו. ברגע שמוציאים את הדיסק מהמחשב, הסל המחזור יוצא ביחד איתו.
ברור שלדיסק רון קי אין סל מחזור אבל כשהוא בתוך המחשב אפשרי למחוק לסל המחזור ?
ואז עוד לפני שאני מוציאה את האון קי לשחזרו מסל המחזור.

• הוסף לסימניות
ברור שלדיסק רון קי אין סל מחזור אבל כשהוא בתוך המחשב אפשרי למחוק לסל המחזור ?
ואז עוד לפני שאני מוציאה את האון קי לשחזרו מסל המחזור.
אין אפשרות. לסל המחזור של מה למחוק אותו? אין מושג 'סל המחזור של המחשב'.

• תודה
Reactions: aeb

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה