מחיקת קבצים מדרייב

• הוסף לסימניות
אכסון הדרייב שלי מלא, ניסיתי הרבה פעמים בשבועות האחרונים למחוק קבצים, ובכל פעם קיבלתי הערה:
השרת נתקל בשגיאה. נסה שוב מאוחר יותר.
אני לא מצליחה למחוק, וזה ע"ח קיבולת המייל, ולא יכולה לשלוח קבצים חדשים בדרייב.
מה עושים?
בתודה!

• הוסף לסימניות
תוכלו בינתיים לנסות למחוק מהמייל מיילים גדולים ע"H חיפוש מחרוזת הבאה

larger:25M

זה 25 מגה תוכלו לשנות כפי רצונכם

• הוסף לסימניות
זה עבר לאשפה שבדרייב-
תמחק גם מהאשפה - ואחרי כמה ימים תראה שבאמת התפנה לך מקום

לא יודע למה רק אחרי כמה ימים אבל זה בערך - לא יותר מ 5 ימים
תאזר בסבלנות

• הוסף לסימניות
לא ציינת כיצד את מוחק בממשק WEB או ביישום מותקן במערכת
בכל מקרה 5 ימים זה מוגזם זה אמור לפעול תוך שעה מקסימום (כנראה זה דרך ספק סינון)

• הוסף לסימניות
אני נמצא באותה הבעיה בדיוק עכשיו, וגם האשפה שלי ריקה, ועדיין דרייב מלא, כאילו כלום לא נמחק.
עוד עובדה קצת תמוהה, באיחסון שלי לא מוצגים קבצים, באשפה גם לא מוצגים קבצים, אבל כל הקבצים מוצגים בלשונית "לאחרונה", ואי אפשר למחוק משם כלום, אא"כ מוחקים קובץ קובץ, מה שלא רלוונטי היות שיש לי שם אלפי קבצים, וזה לא כמו אשפה שיש "רוקן אשפה"...

מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני מוחקת בדרך הרגילה - לחיצה על אייקון פח האשפה.
זה לא עובר לאשפה. זה נמחק ומיד כותב את ההערה ומופיע שוב.

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
מה הכוונה להתחבר דרך ספק ללא סינון?
יש לי סינון של נטפרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה