מחיקת קבצים ע"י שורת הפקודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;794106:
סליחה על התיקון אבל הפרמטר *.*

קיים מגרסת DOS 6.22 שלאחריה הגיעו מערכות
Windows 3.11
windows 95
windows 98
windows 2000
windows nt
windows me
windows xp
windows 2003

(ובנינו גם לפני מהדורת DOS 6.22 זה קייים)

הכוכביות ברור שהיו אבל השאלה ממתי הDOS יודע שמחיקה בלי פרמטר בכלל כגון \del \1111 פרושה למחוק את כל התוכן של התקייה למרות שלא ציינו פרמטרים...

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור לי אם הסבר לפקודות bat של ווינדווס?
לא עוזר שם הפקודה אלא גם איך לבצע כגון
shutdown פקודת כיבוי לא עוזר
shutdown -s -t 10 פקודת כיבוי הספרות מציגות את מספר השניות מנתינת הפקודה עד הכיבוי-זה כן טוב
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור לי אם הסבר לפקודות bat של ווינדווס?
לא עוזר שם הפקודה אלא גם איך לבצע כגון
shutdown פקודת כיבוי לא עוזר
shutdown -s -t 10 פקודת כיבוי הספרות מציגות את מספר השניות מנתינת הפקודה עד הכיבוי-זה כן טוב
תודה רבה
https://docs.microsoft.com/en-us/windows-server/administration/windows-commands/windows-commands

• הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
יש למישהו פקודת פיצוח צופן של תיקיה המוצפנת ע"י הקובץ הזה? תודה

קבצים מצורפים

• Locker.rar
    485 ביטים · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
יש למישהו פקודת פיצוח צופן של תיקיה המוצפנת ע"י הקובץ הזה? תודה
אפשרויות תיקייה וחיפוש > הסר את הV מ"הסתר קבצים מוגנים של מערכת ההפעלה" > החל...

או שתפתח את הקובץ ותראה מהי הסיסמה שכתובה שם..

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני יודע איך פותחים את זה אני רוצה בשביל מה שנקרא "סקרנות מדעית"... אני לומד עכשיו פקודות אצווה אז רציתי לדעת תודה

• הוסף לסימניות
אני יודע איך פותחים את זה אני רוצה בשביל מה שנקרא "סקרנות מדעית"... אני לומד עכשיו פקודות אצווה אז רציתי לדעת תודה
תריץ על נתיב התיקייה:

קוד:
Attrib -h -r -s /s /d

או ככה:
קוד:
attrib -h -s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
ren "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" PRIVATE
echo Folder Unlocked successfully

• הוסף לסימניות
תודה רבה. משיהו יודע להסביר איך מעבירים (לא מעתיקים) קובץ בcmd? סילחה על כל השאלות אבל אני רק מתחיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה