מחיקת קבצים שווינדוס לא מאפשר

• הוסף לסימניות
הוספתי ארדיסק חדש, עליו התקנתי את מע' ההפעלה.
עכשיו אני רוצה לפרמט את הכונן ששימש כ-C בארדיסק הישן, אך הוא לא נותן לי למחוק תוכנות מסוימות הקשורות לאדובי בעיקר (או רק).

מה ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
יש תוכנות מיחדות לזה

• הוסף לסימניות
אל תעשה את זה
כנראה שהתקנת את המע הפעלה כשהדיסק הישן היה מחובר , ומה שקרה שכמה קבצים שעולים לפני המע הפעלה ואולי עוד כמה נוספים נמצאים עליו ואם תפרמט אותו לא תעלה לך המע הפעלה

כדי לבדוק זאת , תנתק את הישן פיזית ותראה אם המע הפעלה עובדת טוב מהחדש,
מומלץ לכתחילה כשמתקינים מע הפעלה לנתק את הדיסקים הישנים ולשים את הדיסק של מע ההפעלה בחיבור sata0

• הוסף לסימניות
לא נכון, ניתקתי את הישן לפני שהתקנתי את מע' ההפעלה על החדש, רק אחרי שהכל עבד - חיברתי את הישן.
עדיין לבצע את הבדיקה הנ"ל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;548863:
ולשים את הדיסק של מע ההפעלה בחיבור sata0

שני החיבורים נראים זהים, איך אני יודע איזה מהם SATA0?

• הוסף לסימניות
רשום על הלוח

אם ניתקת אז זה לא הבעיה

איזה קבצים הוא לא נותן לך למחוק ?

• הוסף לסימניות
את תוכנות אדובי כן התקנתי אחרי שהדיסק השני היה מחובר, אם זה משנה.
לא מוחק לדוגמא את קובץ EPILLOGUE.PS

• הוסף לסימניות
עוד אחד 83pv-RKSJ-H
FLASH10K.OCX

• הוסף לסימניות
אם כבר, הסרתי תוכנת נסיון (פינרידר) והתקנתי מחדש (עדיין בתוך התקופה) והוא כותב לי באמצע ההתקנה שהוא לא יכול לכתוב לקובץ X.
מה הערכה שלך, תקלה אמיתית בדיסק או הגבלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;548873:
אם כבר, הסרתי תוכנת נסיון (פינרידר) והתקנתי מחדש (עדיין בתוך התקופה) והוא כותב לי באמצע ההתקנה שהוא לא יכול לכתוב לקובץ X.
מה הערכה שלך, תקלה אמיתית בדיסק או הגבלה?

תיקית התוכנה כרגע ריקה, ועכ"ז כשאני מנסה למחוק אותה יוצאת הודעה ש"התיקיה קשורה לתוכנה, אם אני רוצה בכ"ז" ואחרי שאני לוחץ על כן, הוא כותב שא"א למחוק כיון שהתיקיה לא ריקה.

מה אפשר לעשות בנדון?
ביצעתי איחוי דיסק עם תוכנה מעולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;548786:
עכשיו אני רוצה לפרמט את הכונן ששימש כ-C בארדיסק הישן, אך הוא לא נותן לי למחוק
מה הכוונה לא נותן, במחיקה או בפרמוט?
אם אתה אכן מעוניין לפרמט, והמחשב לא מסכים, תכבה את המחשב תנתק את החדש שים את הישן, ותתחיל התקנת ווינדוס שם תפרמט.

• הוסף לסימניות
הווינדוס לא עולה מהישן

• הוסף לסימניות
פשוט שינו הגדרות ברגיסטרי

תוכנות מבוססות Windows Installer מגיעות לבעיה הזאת

תשתשמ שבתונת Windows Installer CleanUp Utility

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;549024:
פשוט שינו הגדרות ברגיסטרי

תוכנות מבוססות Windows Installer מגיעות לבעיה הזאת

תשתשמ שבתונת Windows Installer CleanUp Utility

זה תשובה לשאלה הראשונה איך למחוק את הקבצים בארדיסק הראשון?
אם כן, זו הגירסה של התוכנה שאני צריך להוריד?
ואיך משתמשים בה?

• הוסף לסימניות
מתקינים ובהפעלה
יפתח לך חלון שתבחאר מה להסיר
פשוט וקל

• הוסף לסימניות
אני אבל לא צריך להסיר שום תוכנה.

• הוסף לסימניות
לסיכום
מדובר בשני דיסקים קשיחים
בחדש הותקנה מערכת הפעלה
הישן מכיל תקייות מסוימות שלא נמחקות
ביצוע מחיקה עם תוכנת Unlocker הצליחה לחלקם
לשאר בוצעה מחיקה דרך boot cd live

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה