מחיקת קבצי הקלטה מנגן

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
לאחר שהקלטתי ע"י נגן סאנ-דיסק, מחקתי את הקבצים.
ואכן במחשב רואים שתיקית ההקלטות ריקה, אולם בסאנ-דיסק עצמו רואים עדיין את המספור של כל ההקלטות שעשיתי בעבר.
כיצד אני מוחק אותם לגמרי, מכיון שנראה לי שזה מכביד על ההקלטות החדשות.
עשיתי איחוי וזה לא עזר.
תודה מראש על העזרה.

• הוסף לסימניות
הנגן מריץ את כל ההקלטות או שהוא משמיע אותם?
אם הוא מריץ אין ברירה אלא לעשות פירמוט לנגן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;814588:
שלום וברכה,
לאחר שהקלטתי ע"י נגן סאנ-דיסק, מחקתי את הקבצים.
ואכן במחשב רואים שתיקית ההקלטות ריקה, אולם בסאנ-דיסק עצמו רואים עדיין את המספור של כל ההקלטות שעשיתי בעבר.
כיצד אני מוחק אותם לגמרי, מכיון שנראה לי שזה מכביד על ההקלטות החדשות.
עשיתי איחוי וזה לא עזר.
תודה מראש על העזרה.
השאלה שלי אתה ראיתה שמחקת את הקלטות, או ראיתה בתיקייה הRECORD
כי יש אפשרות להתחבר כשתי מצבים,
בכל מצב אתה רואה דברים במצב שני לא רואים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;814600:
הנגן מריץ את כל ההקלטות או שהוא משמיע אותם?
אם הוא מריץ אין ברירה אלא לעשות פירמוט לנגן.
בנגן הוא הריץ ולא השמיע.
אתה ראיתה שמחקת את הקלטות, או ראיתה בתיקייה הRECORD
ובמחשב הוא לא הראה אותם בכלל.
אכן עשיתי פירמוט וזה עזר.
תודה לכולם על העזרה .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה