כללי מחיקת רקע לבן מתמונה מועתקת

• הוסף לסימניות
כאשר אני מעתיק תמונה לאילוסטרייטור נוצר לי רקע לבן.
איך אני מוחק את הרקע הזה?

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לתמונה שצרבת בפוטושופ??
את שומרת את התמונה כקובץ פוטושופ רגיל
ומייבאת לאילוס'. ואז נפתח לך שם חלון את לוחצת על האפשרות הראשונה נדמה לי
אם זה לא עובד לך טוב תלחצי באפשרות השניה...
בהצלחה (אם התכוונת לזה..)

• הוסף לסימניות
אפשר לשמור כקובץ TIFF, וזה עם רקע שקוף (אבל יורדת האיכות)

• הוסף לסימניות
תשמור את הקובץ בפוטושופ כמסמך פוטושופי רגיל אך שים לב לפני שמירת המסמך תעלים את שכבת הרקע הלבן עם העין או מחיקה.
לאחר מכן באילוסטריטור אתה מייבא בFILE ושם יש לך PLACE.
שים לב! כל שינוי במסמך הפוטושופי יחול מייד גם באילוס.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקוף;707197:
את מתכוונת לתמונה שצרבת בפוטושופ??
את שומרת את התמונה כקובץ פוטושופ רגיל
ומייבאת לאילוס'. ואז נפתח לך שם חלון את לוחצת על האפשרות הראשונה נדמה לי
אם זה לא עובד לך טוב תלחצי באפשרות השניה...
בהצלחה (אם התכוונת לזה..)

נכתב ע"י דני;707587:
תשמור את הקובץ בפוטושופ כמסמך פוטושופי רגיל אך שים לב לפני שמירת המסמך תעלים את שכבת הרקע הלבן עם העין או מחיקה.
לאחר מכן באילוסטריטור אתה מייבא בFILE ושם יש לך PLACE.
שים לב! כל שינוי במסמך הפוטושופי יחול מייד גם באילוס.
בהצלחה!

אותו הדבר במילים אחרות.. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה