מחיקת תיקיות מהמחשב - תיקיות שלא נמחקות

• הוסף לסימניות
יש לי תיקיות שאיני מצליח למחקם מהמחשב.
כשאני מנסה למחוק אותם נמחק כל התוכן של התיקיה, אבל התיקיה עצמה נשארת.

כשאני מנסה למחוק את התיקיה, זה שואל אותי אם אני רוצה למחוק אותה, אני מאשר, אבל בפועל התיקיה לא נמחקת.

אם אני ינסה להעביר את התיקיה למקום אחר, זה יקפיץ לי הודעה " לא הייתה אפשרות למצוא פריט זה, הפריט אינו ממקום עוד ב..., ודא את מיקום הפריט ונסה שוב".

איך מוחקים את התיקיות האלו?

אציין, שגם אם לא ניסיתי למחוק קודם את התיקיות, וממלא התוכן של התיקיות קיים, אז אני יוכל להשתמש בקבצים הממוקמים שם, אבל להעביר אותם אני לא יצליח, כיון שתקפוץ ההודעה שלעיל.

• הוסף לסימניות
התיקיות הללו הם בכונן D
מה עושים?

• הוסף לסימניות
כותבים את הפקודה הזו, רווח ו- D: (כשהכונן הוא D)

אפשר גם לעשות את זה כך : קליק ימיני על הכונן -מאפיינים-כלים-בדיקה כעת.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הפעולות לא הועילו והתיקיות לא מסכימות להימחק. אם הם כן מגיבות לפעולת המחיקה, התגובה היא שכל תוכלת התיקיה נמחקת, אבל התיקיה עצמה מסרבת להימחק.

עשיתי כמובן כנכתב לעיל. והתוצאות:

באופציה של: קליק ימיני על הכונן -מאפיינים-כלים-בדיקה כעת - זה נותן לי תשובה שהכונן נסרק בהצלחה ולא נמצאו שגיאות.

וכשכתבתי בשורת הפקודה כפי המוזרח בתמונה להלן בצהוב, זה לא עשה כלום מלבד להקפיץ לי את השורות המוזרחות באדום.

556.png

כאמור בפועל זה לא הועיל.

• הוסף לסימניות
בקשר לתמונה, אתה כתבת את הנקודותיים לפני הD צריך לכתוב אותם אחרי, אך אני חושב שאין כ"כ טעם לנסות כי זה בעצם אותה הפעולה של מאפיינים-כלים-בדיקה כעת, אם עושים זאת עם האות F אפשר לנסות עם R או גם וגם.

אך לפני זה תנסה את זה:
תגיע לתיקייה שלפני התיקייה הבעייתית, תלחץ במקום ריק בחלון בקליק הימיני תוך כדי לחיצה על שיפט ותפתח 'פתח חלון פקודה כאן' תקליד RD רווח ותקליד את השם של התיקייה במדוייק ותלחץ אנטר.
תעדכן.
5.PNG

• הוסף לסימניות
עשיתי. לא הועיל.
וזה מה שכתבתי (צהוב), ומה שזה הקפיץ (אדום).
(אגב, שם התיקיה בעברית, ולכן זה נכתב בג'יבריש, כמובן מלבד מה שהוא לא נותן למחוק את התיקיה, הוא גם לא נותן לשנות את שמה, כשהוא מקפיץ את החלונית שתיארתי לעיל, עם ההודעה שהפירוט אינו ממוקם עוד וכו').

557.png

• הוסף לסימניות
בדרך כלל כשההודעה היא לא ניתן למצוא את הפריט, הפקודה chkdsk עוזרת. תנסה להריץ אותה שוב עם האות R (רווח אחרי הפקודה לוכסן כזה / והאות R אחריו ללא רווח)

בשורה השנייה הוא כותב שהתיקייה לא ריקה לכן הוא לא יכול למחוק אותה בפקודה הזו, תנסה להריץ את הפקודה DEL כמו שמופיע בתמונה המצורפת:
לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
לא מחק, וזה היה הדו שיח שלי איתו:

558.png

• הוסף לסימניות
ניקוי אנטיוירוס בוצע לאחרונה? כמובן אחד מעודכן? הרבה פעמים וירוס מייצר מחדש תיקיות שמוחקים.

• הוסף לסימניות
קודם כל לפי מה שהוא כתב זה כן מחק, את הקבצים שהיו בתוך התיקייה, עכשיו הייתי מנסה שוב את הפקודה RD כמו למעלה אבל, אני עדיין חושב שצריך להשתמש ב - chkdsk /R

• הוסף לסימניות
אני רואה שיש לך תיקייה בתוך תיקייה תנסה למחוק אותם עם הפקודה RD אחת אחת, קודם את הפנימית יותר.

• הוסף לסימניות
איני מצליח למחוק.
והשאלה היא גם מה גורם לבעיה הזו. הורדתי את התיקיות מגוגל דרייב של מישהו, ומכמה עשרות תיקיות, יש 4 תיקיות ספציפיות שעושות את הבעיה הזו.

• הוסף לסימניות
הורדתי את התיקיות מגוגל דרייב של מישהו, ומכמה עשרות תיקיות, יש 4 תיקיות ספציפיות שעושות את הבעיה הזו.
זה שהעלה אותו לגוגל דרייב (או ליתר דיוק היצרן של החומר המדובר) הוא משתמש WIN ? או מערכת הפעלה אחרת ?

• הוסף לסימניות
אם שם הקובץ או התיקייה מורכב מכמה מילים, חובה להכניס אותם בסוגריים, לדוג' "ברוך הבא"
ניסיתי לעשות את זה, עם הפקודה של del שנכתבה לעיל בהודעה 10,
ולתדהמתי זה מחק, אבל לא מחק את התיקיה המדוברת, היא דוקא נשארה!
אלא זה מחק את כל הקבצים שנמצאים בתיקית האב שבה נמצאת אותה התיקיה.
דהיינו: יש תיקיה שבה היו קבצים רבים יחד עם אותה התיקיה, והקבצים הללו הנצרכים לי מאד, נמחקו כלא היו בצורה הזו.
כעת נוספה בעיה חדשה, איך מחזירים את הקבצים האלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה